Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Madzenka 14:50, 01 maj 2015

Karolina jestes mistrzem planowania wyjazdów ja jeszcze za wakacje 2015 nie zapłaciłam a Ty juź 2016....
Miłej imprezki z dziewczynami
popcorn 17:07, 01 maj 2015

Kasiu, wróciłam właśnie - wcześniej, bo wszyscy prócz Jankosi siedzą jeszcze, jedzą i się bawią U Kasi Luizy, było bosko

Asiu, ostrogowiec się rozsiewa, sama roślinka rośnie "w kupie", ale lubi się pokładać, niestety. Siewki nie są uciążliwe, łatwo wypielić. Prawie już nie mam ostrogowca, rozdałam
popcorn 17:10, 01 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Karolina jestes mistrzem planowania wyjazdów ja jeszcze za wakacje 2015 nie zapłaciłam a Ty juź 2016....
Miłej imprezki z dziewczynami

Marzenko, ja wakacji 2015 nawet nie zaplanowałam Znaczy trochę - dla Młodej, bo w końcu 2 mce wolnego ma. Ale gdzie my razem wyjedziemy? Nie wiem, zawsze działka pod Augustowem jest ostateczna propozycja. Czekam az bilety do Kutaisi stanieją. Planujemy wstępnie koniki nad morzem i/lub może tydzień kajaków w pomorskim, ale bez rezerwacji. Zobaczymy tez jaka będzie pogoda. Jakby była, a miejsc nie, to może pod namiot na tydzień w w/w miejsca? Juz zapomniałam jak to się robi A Młoda miałaby radochę nie z tej ziemi
polinka 17:27, 01 maj 2015

O namioty Super sprawa!! Ja sobie nie wyobrażam urlopu bez namiotu
popcorn 17:54, 01 maj 2015

Dawno tego nie robiliśmy, dobrobyt a za czasów studenckich i życia bez ślubu co roku byliśmy gdzieś z namiotem Fajnie byłoby znowu wrócić do tamtych czasów
Bogdzia 20:18, 01 maj 2015

popcorn napisał(a)
Dawno tego nie robiliśmy, dobrobyt a za czasów studenckich i życia bez ślubu co roku byliśmy gdzieś z namiotem Fajnie byłoby znowu wrócić do tamtych czasów

Tamte czasy nie wrócą ale pod namiot możesz sie wybrac.
popcorn 20:30, 01 maj 2015

To prawda, ale i tak byłoby fajnie pozdrawiam, Bożenko!
popcorn 21:06, 01 maj 2015

I jak moja stipa ma rosnąć? Ulubione miejsce kota ostatnio - w końcu południowe okno- sądząc o stopniu wypłaszczenia siewek

ech...

Błagam zlitujcie się i wklejcie parę fotek z superowego spotkania dzisiejszego! W malignie antybiotykowej, lub spowodowanej wymieszaniem antybiotyku z malinową nalewką Artura, nie zrobiłam żadnej fotki! Nawet aparatem! buu.

Posadziłam 2 hosty ukradzione Kasi (za przyzwoleniem, żeby nie było), i świerka conica. Mam nadzieję przędziorek będzie go omijał. Zaczęłam też powoli wciskać tu i tam na rabaty południowe koktajlowe pomidorki po tygodniowym hartowaniu w szklarence. Wypadałoby wysadzać też powoli paprykę, bo widzę że już się męczy na parapecie.
W porównaniu do przedwczorajszego leżenia plackiem z 38,8*C czuję się już bosko pewnie dlatego że po imprezie
Luiza 21:21, 01 maj 2015

Karolka,jak kradłaś odwracałam oczy.Mam nadzieję, że będą rosły.Buziaki.
Luiza 21:21, 01 maj 2015

Karolka,jak kradłaś odwracałam oczy.Mam nadzieję, że będą rosły.Buziaki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies