Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

paniprzyroda 23:26, 08 lip 2015

Właśnie przycięłam Acropolis, kwitła dłuugo, jej miedziane odcienie są niesamowite Busz ślicznie się zagęścił
ren133 00:21, 09 lip 2015

popcorn napisał(a)
Reniu, www.cebule-kwiatowe.pl
lub przez alle - firma benex. Polecam, nie pomylone gatunki, dobrej jakości cebule (choć bylin już tam nie kupię, bo to śladowe kłącza były nie bylinki Niemniej zgodność gatunkowa 100%, wybór niezły i dobre ceny.

pozdrawiam!

Dzięki

PS Ale się naszukałam tej odpowiedzi
popcorn 08:09, 09 lip 2015

Mariolko, dzięki, pozdrawiam!

Reniu, pozdrawiam!
Nikita 18:09, 09 lip 2015

Carola, słyszałam, że ci cycki opadły !!! Żeby ci już tak wszystko do reszty opadło to zaraz wyślę ci na priv listę moich chciejstw hostowych. Kiedyś rozmawiałyśmy, że może jak będziesz krążyła po necie i coś znajdziesz to dasz znać...chciałaś to masz. Lista radykalnie okrojona (tylko 26 szt.), bo jeszcze "sponsora" nie znalazłam...ha, ha.
Juzia 18:45, 09 lip 2015

...żeby Ci już tak wszystko do reszty opadło....

hahaha
popcorn 19:06, 09 lip 2015

hahaha
Jak na razie to Wy jedziecie na zakupy, już w sobotę Daj znać jak wrócisz, które hosty wykreślone z listy
pozdro
k.
Nikita 19:26, 09 lip 2015

Już ci mogę powiedzieć, że po sobocie lista będzie nadal aktualna...w ofercie mają tylko 6 host (4 już mam, a 2 mnie nie interesują) więc "lipa".
A ty nic od nich nie chcesz? Mogę ci kupić.
Bogdzia 20:40, 09 lip 2015

Karola cały czas jestem na bieżąco , szkoda ze nie jedziesz , pewnie Tobie jeszcze bardziej szkoda wiec nie bedę nic juz pisac. Buziaki.
popcorn 21:43, 09 lip 2015

Magda, dziękuję, już Renia pytała co chcę, dałam sobie 2 minuty na ekspresowe przejrzenie co mają, a mają sporo, wynalazłam 1 roślinkę którą kiedyś chciałam - modrak morski crambe maritima. Coś jak rabarbar, wieloletnia kapusta Jakim cudem mają tylko 6 odmian host? malutko nie patrzę tam już, bo jeszcze coś znajdę

Bożenko, fajnie że zaglądasz, że też Ci się chce czytać to całe gadulstwo Dzisiaj Młoda nocuje w szkole (przeżywała cały tydzień, jutro ją odbieram dopiero o 14tej po akwaparku i spędzimy sobie babski weekend Pojedziemy na konie może w sobotę jak pogoda pozwoli, będzie fajnie
No i porzeczki mamy do obierania, truskawki trzeba zebrać - końcówka i ściąć liście, zresztą zawsze sobie jakąś ogrodową robótkę znajdę Dzisiaj nic nie robiłam, właśnie znajomi wyszli, pogadaliśmy trochę Po południu byłyśmy na chwilę w mieście, a potem goście Ale dziwnie, wieczór bez Młodej hihi

Jutro mus ściąć przekwitłe i rozmoczone po deszczu róże, no i jakby było sucho to została reszta (większość!) buksów do cięcia. Jak mi pójdzie w takim tempie to do sierpnia się nie wyrobię

miłego wieczoru!
rozark 22:50, 09 lip 2015

wykorzystaj odpowiednio wolny wieczór - może przypomną się wam czasy kawalerskie