Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Margarete 23:04, 06 lis 2016

Ja już też chyba na wiosnę się po te obwódki zgłoszę bo już śnieg ma spaść i w tygodniu ciemno jak wracam po pracy a w weekend będą dzieci u mnie to nie dam rady...
popcorn 11:27, 07 lis 2016

Agatko, odpisałam. Buziaki!
Ania, ok! Pamiętam, zapraszam Dobrze. Teraz już się chyba nic nie szykuje, ostatnia wysyłka dzisiaj i zima buksy zostawiam, nie powiem jaki to ambrowiec, nie pamiętam

Gosia
, ok!
Gabriela 19:47, 07 lis 2016

Czyli ogród w likwidacji, ale rośliny idą w dobre ręce. Jak bedziesz zakładać swój nowy ogród, będzie znowu frajda, no i na pewno będzie lepszy od tego. Bo z ogrodem, jak z domem - pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela, dopiero trzeci dla siebie.
popcorn 08:59, 08 lis 2016

Gabrysiu, hihi
no zobaczymy jak się moje losy potoczą
czy jeszcze będę miała ogród? Najwyżej u Rodziców rozpierduchę zrobię na pewno się ucieszą hihi

buziaki!
kasja83 09:24, 08 lis 2016

Hej Karolka-zaglądam,wyprzedaż idzie pełną parą.
Pisałaś, że masz jeszcze buka płaczącego-zarezerwowany dla kogoś jest?
AgataP 09:46, 08 lis 2016

popcorn napisał(a)
Gabrysiu, hihi
no zobaczymy jak się moje losy potoczą
czy jeszcze będę miała ogród? Najwyżej u Rodziców rozpierduchę zrobię na pewno się ucieszą hihi

buziaki!

Duży Rodzice mają ogród?
Już bym nie mogła funkcjonować bez ogrodu lub choćby malutkiej działki na RODOS (dla niewtajemniczonych - rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką)
Przymrozek miałaś?
rozark 17:24, 08 lis 2016

co robisz ze swoją rosą rugosą?
a z jej owocami?
EwaIgi 19:49, 09 lis 2016

Bukszpany, zurawki, trawy, hortensja dotarła i do mnie. Karola jeszcze raz dziękuje.
Bukszpany superańskie.

A powiedz mi co to jest to z dużymi liśćmi?
popcorn 09:27, 10 lis 2016

Kasja, ten większy jest. zapraszam ponad 2m ale sadzony rok temu więc spoko mozna przesadzić i się przyjmie

Agatko, 1500m2, damy radę pewnie, zmroziło wszystko. Musze marchew i rzepę wykopać. I pasternak. l(

Renia, nic nie robię. Bo owoce zapraszam kto chętny. Raz zrywałam, teść zrobił nalewkę, niezła. Jest tego trochę. Jak zostaną to ptaki w zimie zjedzą. W styczniu-lutym ścinam ją nisko. W tym roku tego nie zrobiłam i ma dwa metry Teraz zetnę na pewno, będzie niższa ok 70 cm i zagęści się.

Ewa, cieszę się że paczka ok To duże liście to gratis naparstnica, rosła i wykopała się z hakonką. Buziaki!

rozark 09:29, 10 lis 2016

hmm to może ja się skuszę?