Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Kacha123 20:31, 07 kwi 2016

Czy ty we wszystkim jesteś taka perfekcyjna? To dołujące dla osób z tak słabą psychiką jak moja Choć powinno być chyba motywujące, ale może też i nutka zazdrości się tu odezwała? Jesteś moją Supermenką
Kasia73 20:32, 07 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
U nas dzis spokojna pogoda troche slonca,troche chmur i lekki wiatr.w sam raz na ciecie bukszpanow
U mnie bardzo kosmetyczne bo obwodkom i kostkom chce pozwolic podrosnac a kulki bardzo zarosniete nie byly.i jakos szybko mi poszlo

Podoba mi się bardzo fajna kompozycja to raz a dwa zadbane. Asiu czym nawozisz bukszpany oprócz siarczanu jeszcze czymś?
ren133 20:34, 07 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
a cene zdradzisz?

Zaraz Ci odpiszę
Tak weszłam na forum i ... zastanawiam sie jak Wy znajdujecie czas tak do kazdego zajrzeć i jeszcze coś napisać ... ja po całym dniu w ogrodzie jestem wykończona
Jagodaa 20:41, 07 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

Mysle ze jesienna bardziej by kontrastowala bo limonkowa bardzie jest.a rozplenica ciemna.albo jakas hakone moze

Hakone chyba się spali... myślałam o jesiennej, tylko jeszcze... jak ona będzie wyglądać na tle ML... W wyobraźni trochę mi się gryzie.

Wstępnie byłam za skalną, ale Danusia odradzała Oli, że za sino w połączeniu z ML. Z drugiej strony, ja aktualnie lubię taką zieloną, czasem ponurą nudę . Nie jestem projektantem, nie mam wprawy, ale jakoś te zielenie mi się podobają u mnie na tyłach.

nawigatorka 21:15, 07 kwi 2016

kasja83 napisał(a)

No Piknie!!!Będę do Ciebie przychodzić na szkolenie
ale ja tne dopiero tyrzeci sezon. sama jeszcze się uczę
nawigatorka 21:17, 07 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Czy ty we wszystkim jesteś taka perfekcyjna? To dołujące dla osób z tak słabą psychiką jak moja Choć powinno być chyba motywujące, ale może też i nutka zazdrości się tu odezwała? Jesteś moją Supermenką
ale mnie rozbawiłaś. psychike to dołuje perfekcja Oli a nie moja. nie ma czego zazdrościć. pomysl, że pokazuje to co najbardziej się nadaje. reszta... juz mniej fotogeniczna. Ty możesz pokazywać ogród w szerokim kadrze, ja tez mogę ale chyba tylko by się horyzontem pochwalic
nawigatorka 21:19, 07 kwi 2016

Kasia73 napisał(a)

Podoba mi się bardzo fajna kompozycja to raz a dwa zadbane. Asiu czym nawozisz bukszpany oprócz siarczanu jeszcze czymś?
gdybys się przypatrzyła zauwazyłabys tonę suchych liści lipy w tych kamieniach a kompozycja bezczelnie skopiowana z Danusiowego ogrodu
nawigatorka 21:20, 07 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Zaraz Ci odpiszę
Tak weszłam na forum i ... zastanawiam sie jak Wy znajdujecie czas tak do kazdego zajrzeć i jeszcze coś napisać ... ja po całym dniu w ogrodzie jestem wykończona
czas między czasie
wystarczy internet w telefonie i forum masz zawsze przy sobie. ja teraz i tak w ogrodzie mało działam bo w domu demolka...
nawigatorka 21:24, 07 kwi 2016

Jagodaa napisał(a)

Hakone chyba się spali... myślałam o jesiennej, tylko jeszcze... jak ona będzie wyglądać na tle ML... W wyobraźni trochę mi się gryzie.

Wstępnie byłam za skalną, ale Danusia odradzała Oli, że za sino w połączeniu z ML. Z drugiej strony, ja aktualnie lubię taką zieloną, czasem ponurą nudę . Nie jestem projektantem, nie mam wprawy, ale jakoś te zielenie mi się podobają u mnie na tyłach.

to daj zieloną hakone albo kłosownice
niby limonka do niebieskawych traw pasuje ale trzeba je chyba umiejętmnie łaczyc. ja tez lubie monochromatyzm więc jak chcesz dać skalną do ML to daj i już. ale ja bym może jakiś biały kwietny akcent do tego dodała dla świezości?pasowałoby i do niebieskich traw i do rozplenicy
Luki 22:51, 07 kwi 2016

Nie ma dnia żebym nie miał do nadrobienia przynajmniej 10 stron, a oczy puchną od czytania
Bukszpany miałem przyciąć, chyba będę musiał reflektory rozłożyć i w nocy jeszcze w ogrodzie pracować by nadrobić opóźnienia