Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Jagodaa 20:33, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

Schody sa z bloczkow betonowych,murowane na suchym betonie.pochylnie tez ok ale zalezy masz tam wysoko

Chyba max 40-50cm. Pochylnia może brzydsza, ale łatwiej wyjechać kosiarką, taczką, czy rowerem uuuuu, mieści się tam tego, mieści .
Ludwika 20:33, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

Sprobuj.to nic trudnego.u mnie to zlepek ikei i mojego handmadu nic wiecej
Corka młodsza ma dwa lata i 8 miesiecy

Ja prawie że mieszkam w IKEA Poważnie, całą kuchnię, szafy, komody, regały w pokoju dziennym i młodego - wszystko ikea. A mimo to nie udało mi się uzyskać takiego dizajnerskiego efektu. No ale do tego też trzeba mieć talent a nie każdemu Bozia daje, niestety

A nasze dzieci to niemal rówieśnicy - mój ma 2 latka i 10 miesięcy
nawigatorka 20:39, 22 kwi 2016

Makao_J napisał(a)
Na tym forum spotkałam się z różnymi dyskusjami przecież to nie zabronione. Były rozmowy o zasłonach, o meblach, o modnych kolorach ścian w tym sezonie, o chorobach dzieci, o lekarstwach, o rodzinie też czasem można się wyżalić i dlatego to forum jest takie rodzinne i wyjątkowe, bo oprócz zamiłowania do roślin ludzie łączą się też w chwilach rozterki
ladnie powiedziane
nawigatorka 20:39, 22 kwi 2016

Juzia napisał(a)

nawigatorka 20:41, 22 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
napisze tylko tyle że jak jest moda na zółty to wszędzie jest wszystko żłóte ....czerwonego zielonego nie znajdziesz ...głównie to widać w ubraniach i butach ...oraz pierdualiami do domu

marzy mi się móc wybrać np ubrania buty ..czyli jest w sklepie fason odszyty!!! (bo to kolejny problem)) ..w 15 kolorach na przykład

a co do różowego dla dziewczynek i niebieskiego dla chłopcow ...tego nie wymyśliły dzieci!!! ...myslę że jakby dzieci mogły wybierać bo w sklepie było by 15 kolorów to kazde wybrałoby inny kolor...ale jakby było samo....w grupie jest szansa na małpowanie ...od taka ludzka natura.

dokladnie o tym pisalam.to mybdorosli zamykamy dzieci w te ramy.dlatego ja probuje rozwalac system na swoim podworku
nawigatorka 20:41, 22 kwi 2016

Jagodaa napisał(a)

Chyba max 40-50cm. Pochylnia może brzydsza, ale łatwiej wyjechać kosiarką, taczką, czy rowerem uuuuu, mieści się tam tego, mieści .
to i tak sporo.chyba ze zrobisz ja bokiem do wejscia
Juzia 20:44, 22 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
dokladnie o tym pisalam.to mybdorosli zamykamy dzieci w te ramy.dlatego ja probuje rozwalac system na swoim podworku

I tak trzymaj!
nawigatorka 20:51, 22 kwi 2016

Ludwika napisał(a)

Ja prawie że mieszkam w IKEA Poważnie, całą kuchnię, szafy, komody, regały w pokoju dziennym i młodego - wszystko ikea. A mimo to nie udało mi się uzyskać takiego dizajnerskiego efektu. No ale do tego też trzeba mieć talent a nie każdemu Bozia daje, niestety

A nasze dzieci to niemal rówieśnicy - mój ma 2 latka i 10 miesięcy

Szczerze ja unikam mebli od nich.chyba ze uznam ze cos potrzebne jest na chwile albobm wybieram stalowe regaly,lozka dla dzieci itp bo sa trwalsze.
A ja wlasciwie mebli nie pokazalam bo tam ich prawie nie maza to dekoracji troche wiecej.

To lada chwila urodziny?
nawigatorka 20:54, 22 kwi 2016

Juzia napisał(a)

I tak trzymaj!
nawigatorka 20:59, 22 kwi 2016

Odnosnie rozmowy u Malkul tulipanow Sapporo -ja mam je od trzech lat i faktycznie w poczatkowej fazie kwitnienia sa zoltawe (moze nie az takbjak u Gosi) ale w pelni rozkwitu sa biale.

Tak wygladaly u mnie wczoraj

A tak rok temu w pelni kwitnienia