Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

ren133 23:14, 10 cze 2016

Asiu
Mogłabys mi przypomnieć z jakiego profilu masz zrobioną konstrukcję pod ławeczkę we wglębniku?
nawigatorka 23:37, 10 cze 2016

ren133 napisał(a)
Asiu
Mogłabys mi przypomnieć z jakiego profilu masz zrobioną konstrukcję pod ławeczkę we wglębniku?
musze sprawdzic ok bo nie pamietam.chyba cos 3x4 cm.ale upewnie sie
Madzenka 23:38, 10 cze 2016

Stoliko-podnózek mega designerski! Znakomicie Ci to wyszlo

Mam nadzieje ze graby dadzą radę . Moj jedne tez nie odbił, ma czas do niedzieli bo potem czeka go eksmisja
nawigatorka 07:51, 11 cze 2016

Jak Ty Marzeno.tak mowisz o stoliku to ja Ci wierze
Z grabem nie zwlekalam bo nie chcialam by wlasciciel szkółki sie rozmyslil.choc te jego tez marnie wygladaja.a Tobie wymieni sprzedawca?
Kuba 07:58, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)

moja grujeczniki, które podejrzewam o bycie albo odmianą wspaniała albo rotfuchs. może toś pomoże? zbyt turkusowe są wg mnie jak na zwykły japoński

Odmiany wspaniałej grujecznik ów nie znam ale rzeczywiście Twoje bardziej przypominają Rotfuchs niż zwykłe, mają ciemne i chyba grube liście, po koronie trudno mi ocenić na zdjęciu czy rosną w kolumny czy w koronę?
Marta 08:01, 11 cze 2016

Fajny stoliko-podnóżek Jakiej farby używałaś na pieniek i siedzisko we wgłębniku? W zeszłym roku malowałam stół lakierobejcą i powstały mi jakieś grudki lakieru na blacie, więc mus zacząć pracę od nowa.

Hakone wolno przyrasta, swoją też podzieliłam, jeszcze mocniej niż Ty, więc na efekt będę musiała długo poczekać. Twoje w porównaniu z moimi już fajniutkie
nawigatorka 08:07, 11 cze 2016

Kuba napisał(a)

Odmiany wspaniałej grujecznik ów nie znam ale rzeczywiście Twoje bardziej przypominają Rotfuchs niż zwykłe, mają ciemne i chyba grube liście, po koronie trudno mi ocenić na zdjęciu czy rosną w kolumny czy w koronę?
Ty go masz Ewo prawda?moje wybieralam ze szkolki jako jednopniowe i ten pien i podkrzesalam wiec pokroj troche maja juz nienaturalny.szkolka twierdzi ze to grujecznika japonskie ale.one wygladaja zupelnie inaczej.liscie ma raczej grube i takie niebieski,turkusowe.a pokazesz Twojego?
nawigatorka 08:12, 11 cze 2016

Marta napisał(a)
Fajny stoliko-podnóżek Jakiej farby używałaś na pieniek i siedzisko we wgłębniku? W zeszłym roku malowałam stół lakierobejcą i powstały mi jakieś grudki lakieru na blacie, więc mus zacząć pracę od nowa.

Hakone wolno przyrasta, swoją też podzieliłam, jeszcze mocniej niż Ty, więc na efekt będę musiała długo poczekać. Twoje w porównaniu z moimi już fajniutkie
wszystko co u nas drewniane pomalowane jest lakierobejca sadolinu bialokremowa. Mi dobrze maluje sie ta farba.jest wodnista bardzo ale nie kapie.

Moze musze zaczas swoje hakone podlewac
Kuba 08:19, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Ty go masz Ewo prawda?moje wybieralam ze szkolki jako jednopniowe i ten pien i podkrzesalam wiec pokroj troche maja juz nienaturalny.szkolka twierdzi ze to grujecznika japonskie ale.one wygladaja zupelnie inaczej.liscie ma raczej grube i takie niebieski,turkusowe.a pokazesz Twojego?

Asiu pokażę dopiero wieczorem albo jutro
Mój rotfuchs ma grube liście ale raczej wpadają w odcień czerwony a nie turkusowy ale trzeba na niego wziąć poprawkę bo ma dużo cienia.
Jak patrzę na pierwszego na Twoim zdjęciu to jestem niemal pewna że to on ale ten z planu dalszego ma inny kształt i tu już pewności nie mam.
Zasadnicze pytanie- czy pachniały jesienią?
nawigatorka 08:25, 11 cze 2016

Kuba napisał(a)

Asiu pokażę dopiero wieczorem albo jutro
Mój rotfuchs ma grube liście ale raczej wpadają w odcień czerwony a nie turkusowy ale trzeba na niego wziąć poprawkę bo ma dużo cienia.
Jak patrzę na pierwszego na Twoim zdjęciu to jestem niemal pewna że to on ale ten z planu dalszego ma inny kształt i tu już pewności nie mam.
Zasadnicze pytanie- czy pachniały jesienią?
nie nie.pachnialy.nawet sie jakos nie brzebarwily za bardzo.ale one myly troche przesuszone upalem. Gdy je kupilam mialy karmelowy odcien.