Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Marta 08:30, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
wszystko co u nas drewniane pomalowane jest lakierobejca sadolinu bialokremowa. Mi dobrze maluje sie ta farba.jest wodnista bardzo ale nie kapie.

Moze musze zaczas swoje hakone podlewac

Też tej używałam i nawet kolorek ten sam Chyba coś źle porobiłam z tym stołem, bo jak malowałam boazerię to wszystko było w porządku.

Może hakone woła o piciu
kasja83 09:27, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Juz po odmianie pieńiek po pierwszym malowaniu, jeszcze musze go trochę wybielić - pełni rolę stolika, siedziska, podnóżka jak trzeba ma kółka więc jexdzi nawet po trawie

No piękne scandi Ci wyszło!!
Przedpłocie też robi wrażenie
Madzenka 09:41, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Jak Ty Marzeno.tak mowisz o stoliku to ja Ci wierze
Z grabem nie zwlekalam bo nie chcialam by wlasciciel szkółki sie rozmyslil.choc te jego tez marnie wygladaja.a Tobie wymieni sprzedawca?

Nie planuje wymieniac, bo mam rezerwowego, ktory ruszył.wiem ze przy takiej ilosci zawsze ktoryś moze sie nie przyjąc i to nie jest wina sprzedawcy, bo miał ładne paki. Nie chce miś ie ceregielić i gdzie ja go będe trzymać ? A nie orzyjął mi sie na rabacie na ktore wypadły mi juz dwa graby...... Wiec Asiu uważnie obserwuj swoje. Moje dostały juz dwukrotne opryski na przędziorki a teraz w to miejsce chyba wleje srodek przeciwgrzybiczy
Madzenka 09:43, 11 cze 2016

Aha w hakone lej wodę, koneicznie inaczej będzie słabo rosla
nawigatorka 10:54, 11 cze 2016

Marta napisał(a)

Też tej używałam i nawet kolorek ten sam Chyba coś źle porobiłam z tym stołem, bo jak malowałam boazerię to wszystko było w porządku.

Może hakone woła o piciu
u nas nawet podbitka domu tym pomalowana.fajnie maluje bo to nie w pelni kryjaca bejca.
Moje hakone rosnie na patelni,bez nawadniania i jak dotad jej bylo ok
nawigatorka 10:55, 11 cze 2016

kasja83 napisał(a)

No piękne scandi Ci wyszło!!
Przedpłocie też robi wrażenie
dziekuje.a to przedogrodek.moje przedplocie to lipy i wooolno rosnacy blyszcz,nierosnace roze i Ml
nawigatorka 10:57, 11 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Nie planuje wymieniac, bo mam rezerwowego, ktory ruszył.wiem ze przy takiej ilosci zawsze ktoryś moze sie nie przyjąc i to nie jest wina sprzedawcy, bo miał ładne paki. Nie chce miś ie ceregielić i gdzie ja go będe trzymać ? A nie orzyjął mi sie na rabacie na ktore wypadły mi juz dwa graby...... Wiec Asiu uważnie obserwuj swoje. Moje dostały juz dwukrotne opryski na przędziorki a teraz w to miejsce chyba wleje srodek przeciwgrzybiczy
bede obserwowac bo do konca nie wiem czy wisnie padaly przez miejsce czy szkodnika
nawigatorka 10:58, 11 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Aha w hakone lej wodę, koneicznie inaczej będzie słabo rosla
moja to dziwny przypadek rosla obficie na betonie bez kropli podlewania
ren133 13:33, 11 cze 2016

Asia
Sprawdzałaś ten profil? bo B chce zrobić 6x4 i bez nogi posrodku na długości 3m ale profil ze ścinką 4.
nawigatorka 13:36, 11 cze 2016

ren133 napisał(a)
Asia
Sprawdzałaś ten profil? bo B chce zrobić 6x4 i bez nogi posrodku na długości 3m ale profil ze ścinką 4.
wlasnie nie moge reraz sprawdzic.ale pytam M i on mowi.ze mniej jakies 12x18 mm.
My mamy trzy nogi jedna jest w tym na srodku a drewno i tak sie ugina.no chyba je jakies belki kolosy zastosujecie