Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:54, 11 cze 2016

Efffa napisał(a)
o wszystkie inspiracje pytam, bo pisałaś , że meble bedziesz robić i wiele innych.
robic bede.ale chyba jeszcze zdradzac nie chce wole jak temat bedzie pewniejszy. Niedlugo bede rozmawiala z tartakiem sle jesli juz realizacja za rok. Ale lawki maja byc prostymi kanciatymi klodami a stol plastrem drewna.na razie tyle
Kacha123 21:08, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
robic bede.ale chyba jeszcze zdradzac nie chce wole jak temat bedzie pewniejszy. Niedlugo bede rozmawiala z tartakiem sle jesli juz realizacja za rok. Ale lawki maja byc prostymi kanciatymi klodami a stol plastrem drewna.na razie tyle

Aśka, Ty jesteś niemożliwa! W sensie pozytywnym oczywiście! Nie bardzo sobie wyobrażam te meble, ale na 100% będzie to kolejny "czad" spod Twojej zdolnej rączki!
polinka 21:25, 11 cze 2016

Wjazdowa już jest piękna a jak graby nabiorą masy to będzie szaleństwo.

Stolik rewelacyjny w swojej prostocie Jestem zachwycona!

nawigatorka 21:52, 11 cze 2016

Kacha123 napisał(a)

Aśka, Ty jesteś niemożliwa! W sensie pozytywnym oczywiście! Nie bardzo sobie wyobrażam te meble, ale na 100% będzie to kolejny "czad" spod Twojej zdolnej rączki!
albo czad albo kicz ale spoko postaram sie jak moge by bylo to pierwsze ale gwarancji nigdy nie ma bo prawie wszystko co robie jest prototypem przynajmniej w moim wykonianiu
nawigatorka 21:56, 11 cze 2016

polinka napisał(a)
Wjazdowa już jest piękna a jak graby nabiorą masy to będzie szaleństwo.

Stolik rewelacyjny w swojej prostocie Jestem zachwycona!

stilik tak naprawde mial byc do salonu i kto wie czy jednak tam nie trafi jeszcze myslalm o dorobieniu mu takiej raczki z bawelnianej grubej liny (jak na moim aktualnym wianku na drzwiach) do ciagniecia go.ale to tylko jesli bedzie pod dachem.od deszczu stracilby na urodzie.ciesze sie ze Ci sie podoba
Kawa 21:57, 11 cze 2016

stolik super ty to masz pomysły kobieto!!!
nawigatorka 21:59, 11 cze 2016

Kawa napisał(a)
stolik super ty to masz pomysły kobieto!!!
uwierz mi ze wiele rzeczy w mlodosci zniszczylam przez te bujna wyobraznieteraz staram.sie krytycznie j podchodzic do moich "wizji" i lepiej przygotowaywac do ich realizacji.a jeslivwfekt sie podoba to nie mize byc nic lepazego
Jagodaa 22:05, 11 cze 2016

U mnie jeden serb nie odbił, z tych sadzonych 4 w listopadzie. Pierwszy raz mi się zdarzyło i ciekawe jak przebiegnie reklamacja. zła jestem, bo taki piękny był...

Stoliczek fajny

Jak Twoje jarzmianki? Zastanawiam się co ile sadzić, nie wiem ile zamówić. A trawa z bagien KF?
polinka 22:06, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
stilik tak naprawde mial byc do salonu i kto wie czy jednak tam nie trafi jeszcze myslalm o dorobieniu mu takiej raczki z bawelnianej grubej liny (jak na moim aktualnym wianku na drzwiach) do ciagniecia go.ale to tylko jesli bedzie pod dachem.od deszczu stracilby na urodzie.ciesze sie ze Ci sie podoba

Pomysł z liną genialny Mam gdzieś zapisane piny z betonowymi ciężarkami właśnie z tą liną. Fajne połączenie naturalnych materiałów.

My aktualnie myślimy nad małym stolikiem na zewnątrz. Plan jest na drewniane, proste nogi i blat betonowy. Jestem ciekawa jaki będzie efekt
nawigatorka 22:12, 11 cze 2016

Jagodaa napisał(a)
U mnie jeden serb nie odbił, z tych sadzonych 4 w listopadzie. Pierwszy raz mi się zdarzyło i ciekawe jak przebiegnie reklamacja. zła jestem, bo taki piękny był...

Stoliczek fajny

Jak Twoje jarzmianki? Zastanawiam się co ile sadzić, nie wiem ile zamówić. A trawa z bagien KF?
szkoda straszna.oby reklamacja sie udala.a one kopane byly prawda?
Jarzmianki roznie:najwieksze mam.od motylka te czystobiale,troszke mniejsze od Gosi a kupione w doniczkach na jesien jeszcze nie maja kwiatow.wysokosc u mnie na razie max 60 cm.ale szerokosc marna...ale mam nadzieje ze jak sie zaklimatyzyja bedzie szal.
A trawa z bagien to molinia ale u mnie ED.a o co dokladnie przy nich pytasz?