Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:03, 03 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Nie dzowniłam, bo nie bede zawracać głowy jesli ńie wiem czy wystratuję jesienia. Zobaczymy ile kasy wydamy na urlopie, pewnie kilka konstrukcji bysmy sfinansowali.... Dodatkowo chcemy w listopadzie znow sie powygrzewac na słoncu wiec znow bede miała cel na oszczędzanie

Juz sie pogodziłam z faktem ze inwestycje w dom i ogród sa teraz na koncu listy priorytetów...
Marzeno Twojemu ogrodowi i bez pergoli nic nie brakuje a zrelaksowany ogrodnik to skarb
nawigatorka 19:08, 03 lip 2016

kasja83 napisał(a)
Asia help!Zauważyłam, że coś trawi moje graby.Wrzuciłam u mnie fotki-co robić????
bylam.ale czy pomoglam?
nawigatorka 19:12, 03 lip 2016

Akcja koryta niestety sie nie powiodla. Ciezar i rozmiar nie pozwolil nawet na drgniecie nimi.i choc zwolanie transportu i ludzi poszlo na marne nie poddajemy sie.obmyslilismy jak moze da sie to technicznie rozwiazac i przewiezc.nastepne podejscie za dwa tygodnie.kciuki sie przydadza
lindsay80 19:28, 03 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Akcja koryta niestety sie nie powiodla. Ciezar i rozmiar nie pozwolil nawet na drgniecie nimi.i choc zwolanie transportu i ludzi poszlo na marne nie poddajemy sie.obmyslilismy jak moze da sie to technicznie rozwiazac i przewiezc.nastepne podejscie za dwa tygodnie.kciuki sie przydadza

Uuu szkoda, ciekawa jestem jakim sposobem planujecie to zrealizować za drugim razem, bo pewnie trzeba użyć sily umysłu a nie tylko mięśni.
nawigatorka 20:38, 03 lip 2016

lindsay80 napisał(a)

Uuu szkoda, ciekawa jestem jakim sposobem planujecie to zrealizować za drugim razem, bo pewnie trzeba użyć sily umysłu a nie tylko mięśni.
umyslu to raz,coezkiego sprzetu dwa a i miesnie meda potrzebne.no i czas.

Dzis nawet rozwazana byla obcja rozbierania sciany budynku w ktorym stoja by je latwiej wydostac.bo nie dos ze sa ciezkie i wielkie to jeszcze Stoja w budynku i z ciasnym dostepem do nich.ale jest wila w narodzie wiec i cien nadziei. Ale z pustymi rekami nie wrocilismy
Kacha123 20:59, 03 lip 2016

Asiu, a nie chcesz dźwigu zza mojego płotu? A serio, trzymam kciuki za pomyślną realizację!
Sebek 21:04, 03 lip 2016

Żarno? Ciekawe po co? Będzie ciurkać?
nawigatorka 21:14, 03 lip 2016

Kacha123 napisał(a)
Asiu, a nie chcesz dźwigu zza mojego płotu? A serio, trzymam kciuki za pomyślną realizację!
haha a wiesz ze byloby najlatwiej
Dzieki przyda sie.Ty wiesz najlepiej ze "ciezkie" tematy latwe nie sa ale sie da
nawigatorka 21:15, 03 lip 2016

Sebek napisał(a)
Żarno? Ciekawe po co? Będzie ciurkać?
zarno.ciurkac raczej nie bedzie.ciurkadelko planije ale jednak w wersji modern.ale znajdzie swoje miejsce
Marta 21:25, 03 lip 2016

Ciekawe co wykombinujesz z tym żarnem