Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

amelia_b 07:45, 25 cze 2015

leon60 napisał(a)
bardzo lubię Twój ogród róże przecudne

Tak tak zgadzam się ja czekam na swojego grujecznika,ale mój to maluszek metr w kapeluszu
nawigatorka 08:34, 25 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
no Ty to masz hosty, a nie takie popierdułki jak u mnie!
ładne fotki, grujeczniki się przebarwiły trochę czy mi się tylko wydaje?

Całe pięć sztuk.w tym dwie od niedawna a dwie przesadzone z miejsca na miejsce od trzech lat. Mus dokupić z 10 sztuk.

Grujeczniki zrobiły się bardziej czerwone.a myślałam że zielenieją. Może to po polcieniu gałęzi?
nawigatorka 08:36, 25 cze 2015

jalos napisał(a)

jedziesz osobiście czy wysyłasz kuriera w postaci eM?
e tam , po co pytam, i tak nie mam czasu na wycieczki, szczególnie pod koniec przyszłego tygodnia.

Grujeczniki dziękują. Jeszcze nie wiem jak to wypadnie z wyjazdem raczej pojedziemy wszyscy (cała rodzinka) bo m będzie juz chyba na urlopie.pamiętam o Tobie odezwę się w czas.
nawigatorka 08:37, 25 cze 2015

inag napisał(a)
Od dawna zastanawiałam się nad zakupem Artemis ale po tym Twoim zdjęciu już podjęłam ostateczną decyzję! Bossssssska!!!

Kupuj kupuj warto i dziekuje
nawigatorka 08:39, 25 cze 2015

amelia_b napisał(a)

Tak tak zgadzam się ja czekam na swojego grujecznika,ale mój to maluszek metr w kapeluszu

Miło słyszeć takie słowa.grujecznik metrowy to wcale nie taki mały.widziałam znacznie mniejsze.na pewno wyjdzie na ludzi
Magda70 08:41, 25 cze 2015

siakowa napisał(a)
Noooo! Niech te roze juz prekwitna...narazie jestem twarda ale jak tak dalej pojdzie....

Bądz twarda!! Jak i ja mam jedną w ziemi - schowana w warzywniku i 2 w donicach....ale to sprzed O nabytki
Magda70 08:45, 25 cze 2015

Moje odętki są na tym samym etapie...i w sumie nie mogę się doczekać jak już zaczną kwitnąć....
A róża faktycznie powala....cudnie wygląda. Ale i tak się na nie nie skuszę
beta 08:51, 25 cze 2015

Magda70 napisał(a)

Bądz twarda!! Jak i ja mam jedną w ziemi - schowana w warzywniku i 2 w donicach....ale to sprzed O nabytki

tez się staram być twarda...mam swoje trzy róże, które docelowo będą przy wiacie garażowej, ale kiedy to będzie?...póki co w przechowalni siedzą...

Nawigatorko róża przy bramce wygląda niesamowicie...grujeczniki zdobią...fajnie...tylko żeby jeszcze trochę słońca było
siakowa 08:52, 25 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Całe pięć sztuk.w tym dwie od niedawna a dwie przesadzone z miejsca na miejsce od trzech lat. Mus dokupić z 10 sztuk.

Grujeczniki zrobiły się bardziej czerwone.a myślałam że zielenieją. Może to po polcieniu gałęzi?

mam trzy, jeden znich rosnie tak że tylko do połdudnia ma słońce a dwa pozostałe cały dzień...ten pierwszy jest bardziej bordowy a tamte zielone
beta 08:56, 25 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Ponudze znów zdjęcixmi - należę bowiem do tych, który lubia swój ogród - niedoskonały, niedokończony ale lubię i uwieczniam. (na chwasty nie patrzeć, bo dużo ostatnio padało i wyrywać nie było jak)

]

podoba mi się to stwierdzenie...piątka z plusem