Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

blyxa 23:17, 23 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
wiesz patrzenie na pożar za własnym płotem i to suchego zboża mogłoby się skończyć tragicznie. było raczej wzywanie słuzby: straży pożarnej energetyki i bieganie z gaśnicami przez sąsiadów z połowy wsi bo nie wyglądało to dobrze niestety, wybuch na słupie energetycznym, kabel iskrzacy się leżacy na polu i ciagły ogien w coraz to nowych miejscach...nie polecam

A to faktycznie - mocno stresujące ... Jak rozumiem dużych szkód nie było?
nawigatorka 23:21, 23 lip 2016

anna_t napisał(a)
jak bys bliżej mieszkała to i Ciebie bym podejrzała
dzięki za szczegółowe info, zbieram tematy na zimę dla teścia

A co bedziesz spawac?
Wole chyba myslec ze nikt mnie nie podglada choc fotek.zazdroszcze
nawigatorka 23:22, 23 lip 2016

blyxa napisał(a)

A to faktycznie - mocno stresujące ... Jak rozumiem dużych szkód nie było?
na szczescie nie.triche spalonego zboza ale to i tak niewiele. Szybka reakcja powstrzymala potencjalne nieszczescie
Madzenka 23:45, 23 lip 2016

A pole jeszcze przed żniwami? Też bym miała stracha ale w piątek u mnie skosili.
Jak ten kabel sie urwał?
anna_t 23:58, 23 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

A co bedziesz spawac?
Wole chyba myslec ze nikt mnie nie podglada choc fotek.zazdroszcze

ojej do spawania mam mnostwo ale musze dawkować
na wiosne altana, a teraz to chciałam stolik na laptopa cos jak kiedys Magda70 pokazywała. biurko pewnie kiedys tez narazie mała do przedszkola jeszcze chodzi ale zaraz i o tym będzie trzeba pomysleć..
tez mam ciągoty betonowo-stalowe
nawigatorka 09:00, 24 lip 2016

Madzenka napisał(a)
A pole jeszcze przed żniwami? Też bym miała stracha ale w piątek u mnie skosili.
Jak ten kabel sie urwał?
przed zniwami.przed wybuchem widzielismy stado odlatujacych szpakow.moze one powodowaly jakies zwarcie o w efekcie zerwanie kabla
nawigatorka 09:01, 24 lip 2016

anna_t napisał(a)

ojej do spawania mam mnostwo ale musze dawkować
na wiosne altana, a teraz to chciałam stolik na laptopa cos jak kiedys Magda70 pokazywała. biurko pewnie kiedys tez narazie mała do przedszkola jeszcze chodzi ale zaraz i o tym będzie trzeba pomysleć..
tez mam ciągoty betonowo-stalowe
u mnie buirko jest tez dla malego dziecka.dla trzylatki dokladnieciagoty tez takie mam
Marta 09:04, 24 lip 2016

Kule, dobrze, że nikomu nic się nie stało. Biurko wyszło super, masz może jakieś inspiracje mebli do salonu? Chodzi mi o jakieś komody czy tp. Myślę nad zmianą u mnie, ale jeszcze na nic fajnego nie trafiłam.
nawigatorka 09:07, 24 lip 2016

Marta napisał(a)
Kule, dobrze, że nikomu nic się nie stało. Biurko wyszło super, masz może jakieś inspiracje mebli do salonu? Chodzi mi o jakieś komody czy tp. Myślę nad zmianą u mnie, ale jeszcze na nic fajnego nie trafiłam.
inspiracji nie mam bo ja ogolnie ograniczam meble i w salonie mam tylko sofe...i to do wymiany no i stolik pomocnik ale to juz pokazywalam.ale sama chetnie bym popatrzyla bo mysze nad szafka na amplituner pomyslec
amelia_b 10:33, 24 lip 2016

Asiu biurko świetnie wyszło, bardzo mi się podoba