A ja jestem zdania, że plecak po jednym roku się nudzi i trzeba kupić nowy Dziecko najlepsza inwestycja, ale plecak powinien być mały, lekki i wygodny - podręczniki pewnie można zostawić w szkole... Jak patrze na dziecko idące ulicą z plecakiem większym od niego to boli mnie kręgosłup na sam widok...
Ale ja się nie odzywam, że tak powiem wszystko przede mną
Byleby nie był bardzo miękki, coby książek nie wymiętosić, bo mimo, że podręczniki darmowe, to jak się zniszczą, to trzeba odkupić. Niby wersje elektroniczne zazwyczaj są dołączone do podręczników, ale nie zawsze jest gdzie te podręczniki zostawić. Chociaż taki miejsce być powinno
hahaha złaszcza jak się kupi z jakimś bajkowym idolem na topie po pół roku nieaktualne mnie Pani w sklepie uświadomiła jak szukałam plecaka na przynajmniej 3 pierwsze klasy że chyba jestem naiwna..że po roku nie będzie opcji że dalej w tym samym...na szczęście skończyliśmy druga klasę i do 3 tez idzie w tym samym ale to chłopak
zdecydowanie mnie przeceniasz.ja tez chodze do sklepu.zreszta dzieci czesto doceniaja bardziej np fartuszek z kraina lodu niz uszyty przez mame juz nie raz to przerabialam.
Ale planuje uszyc mlodym dwa plecaczko/woreczki na dodatkowy zestaw ubran.