Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:40, 27 paź 2016

Juzia napisał(a)

O tak
Przez okno ładnie
chociaż tyle
Magda70 15:54, 27 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
e no to miało być nabpocieszenie

słabo Ci to wyszlo... u mnie dalej ponuro.

Dibond?! jezu co to?
nawigatorka 15:56, 27 paź 2016

I trochę koloru na pożegnanie szkolkarskiego sezonu

Przyznam że wyniosłam kilka milorzeboeych liści w torebce lubię gdy otwieram książkę i napotykam na nie

nawigatorka 15:58, 27 paź 2016

Magda70 napisał(a)

słabo Ci to wyszlo... u mnie dalej ponuro.

Dibond?! jezu co to?
tworzywo takia cienka twarda pianka wykorzystywana np w banerach reklamowych.może mieć wykończenie no aluminiowe.mam np taki cokół w kuchni i jeszcze coś czego jeszcze pokazać nie mogę wogole dużo aluminium u nas.

O takie coś
http://www.largeformat.at/wp-content/uploads/2016/04/butlerfinish_aluverbund.jpg
Magda70 16:03, 27 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
tworzywo takia cienka twarda pianka wykorzystywana np w banerach reklamowych.może mieć wykończenie no aluminiowe.mam np taki cokół w kuchni i jeszcze coś czego jeszcze pokazać nie mogę wogole dużo aluminium u nas.

O takie coś
http://www.largeformat.at/wp-content/uploads/2016/04/butlerfinish_aluverbund.jpg

brzmi ciekawie bo właśnie czegoś cienkiego i lekkiego szukam. Muszę się dokształcić....
nawigatorka 16:07, 27 paź 2016

Magda70 napisał(a)

brzmi ciekawie bo właśnie czegoś cienkiego i lekkiego szukam. Muszę się dokształcić....
a do czego tego czegoś szukasz?
Pszczelarnia 16:12, 27 paź 2016

tego czegoś do czegoś ... czekam na wiosnę, bo obiecujesz kolejne miłe odsłony ogrodowe a tymczasem ...
w torebce wyniosłaś liście miłorzębu? Głównie mi o torebkę chodzi, że do szkółki z torebką się wybrałaś. Czyli tak spacerowo.

Sebek 16:45, 27 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
no i super.ja na wakacje jeszcze czekam...ale chyba tak mi dobrze

A na co czekasz? Może czas zacząć eMa urabiac
nawigatorka 16:47, 27 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
tego czegoś do czegoś ... czekam na wiosnę, bo obiecujesz kolejne miłe odsłony ogrodowe a tymczasem ...
w torebce wyniosłaś liście miłorzębu? Głównie mi o torebkę chodzi, że do szkółki z torebką się wybrałaś. Czyli tak spacerowo.

ale co ja obiecalam.bo nie wiem.
Ewo ja mam taką torebkę która była już że mną wszędzie.zresztą mało kto nazwałbym to torebka no dobra to jest torba,jedyna jakiej używam,mam ja zawsze bo ja lubię i kluczyki i portfel no i telefon na fotki gdzieś mieć trzeba.a tak wogole to ja do szkółek zazwyczaj spacerowo.mam plan i się go trzymam więc na spontaniczne zakupy raczej sobie nie pozwalam
nawigatorka 16:48, 27 paź 2016

Sebek napisał(a)

A na co czekasz? Może czas zacząć eMa urabiac
wiesz z naszymi córkami to wakacje są rodzajem bardzo specyficznego wypoczynku...niektórzy zwa go tortury.trudno się na to skusić i jeszcze za to zapłacić