Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:46, 23 maj 2017

Rojodziejowa napisał(a)
Tłumy podglądają i achają cichaczem
e tam korzystajmy z spokoju bo dziś na forum taki zamet a u mnie cisza... degustuje się nią
Johanka77 21:48, 23 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
Pochwale się bo dumna jestem starszej corki dla rak nad roll

Brawo!
nawigatorka 22:08, 23 maj 2017

Johanka77 napisał(a)

Brawo!
lojalna_ 22:09, 23 maj 2017

wspaniały gest ))
nawigatorka 22:13, 23 maj 2017

lojalna_ napisał(a)
wspaniały gest ))
nie moge zdradzić ze Wam powiedziałam skoro juz własny miały zostać ścięte to niech się choc przydadzą
polinka 22:18, 23 maj 2017

Brawo dla córci! Fajnie, że od małego uczycie, że warto pomagać.

Belki widziałam,za pozdro dziękuję

Ktoś może powiedzieć co takiego dzisiaj na O., że taki zamęt? Czyżby od tego fotki się nie wgrywały?
kasja83 22:24, 23 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
wlasnie przeraziłas mojego eMa Ja tez się boje

Nie no...nie mam zamiaru Was trwożyć choć historia pachnie nieco American Horror Story
Jak dla mnie oczywiście,bo ja gadów się boję.
Sobie dzisiaj koleżanka z pracy rusza autem spod biurowca,tego akurat nie zarejestrowałam,bo ona wychodzi wcześniej z pracy niż ja.A tu jakieś 3 minuty później widzę z 4 chłopa jak drałują z miotłami,mopami itd.No to już trochę intrygujące było,więc przykleiłem nos do okna, a następnie je otworzyłam w celu otrzymania informacji.Otóż...jeden z tych chłopków stał obok,jak koleżanka ruszała samochodem z parkingu i w momencie jak ruszyła spod jej auta wypełzła żmija.I wlazła pod sąsiednie auto.I oni ją próbowali tymi miotłami wykurzyć.To ja już wolę tą moją kunę.Przecież ta żmija mogła ją w nogę capnąć.
nawigatorka 22:25, 23 maj 2017

polinka napisał(a)
Brawo dla córci! Fajnie, że od małego uczycie, że warto pomagać.

Belki widziałam,za pozdro dziękuję

Ktoś może powiedzieć co takiego dzisiaj na O., że taki zamęt? Czyżby od tego fotki się nie wgrywały?
a wiesz ze mi pomysł fundacji podsunął Twoj FB
Gdy ja widze zamęt na forum to stwierdzam ze albo wszyscy dzisiaj albo się nudzą
nawigatorka 22:28, 23 maj 2017

kasja83 napisał(a)

Nie no...nie mam zamiaru Was trwożyć choć historia pachnie nieco American Horror Story
Jak dla mnie oczywiście,bo ja gadów się boję.
Sobie dzisiaj koleżanka z pracy rusza autem spod biurowca,tego akurat nie zarejestrowałam,bo ona wychodzi wcześniej z pracy niż ja.A tu jakieś 3 minuty później widzę z 4 chłopa jak drałują z miotłami,mopami itd.No to już trochę intrygujące było,więc przykleiłem nos do okna, a następnie je otworzyłam w celu otrzymania informacji.Otóż...jeden z tych chłopków stał obok,jak koleżanka ruszała samochodem z parkingu i w momencie jak ruszyła spod jej auta wypełzła żmija.I wlazła pod sąsiednie auto.I oni ją próbowali tymi miotłami wykurzyć.To ja już wolę tą moją kunę.Przecież ta żmija mogła ją w nogę capnąć.
patrzylas pod nogi wychodzac z pracy? Bo wiesz jeszcze troche kopania każdy ma w ogrodowym planie warto by mieć czym je wykonać
polinka 22:29, 23 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
a wiesz ze mi pomysł fundacji podsunął Twoj FB
Gdy ja widze zamęt na forum to stwierdzam ze albo wszyscy dzisiaj albo się nudzą

Miałam właśnie pisać, że moja koleżanka fryzjerka uczestniczy w tej akcji a tu proszę Na coś czasami ten FB się przydaje

Buziaki