Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

kasja83 22:31, 23 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
patrzylas pod nogi wychodzac z pracy? Bo wiesz jeszcze troche kopania każdy ma w ogrodowym planie warto by mieć czym je wykonać

Oczywiście, że zaglądałam.Taka sytuacja ryje troszkę psychikę. i oczywiście dbam o swoje kończyny,gdyż wiem, że to one zaprowadzą mój ogród w słoneczną stronę.Na kończyny eMa mogę liczyć rzadko w tej kwestii
inag 22:45, 23 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
pezy pierwszym deszczu tez mam las sosnowy niedaleko i to niejeden choc nie za płotem. U nas podobno w nocy ma padać. A wiesz ze nie ma już tych dużych glicyni białych wrrrr

U nas też. Na razie zaczęło mocno wiać.
To spytaj może przywiozą? A jak chcesz to w zeszłym roku u mnie w CO były takie duże już okazy. Nie wiem tylko czy białe. Fiolet był na pewno
inag 22:54, 23 maj 2017

Moich włosów niestety nikt by nie wziął bo raz że farbowane a dwa ostatnio to nie za bardzo byłoby co brać ale zapisałam się do DKMS w zamian
Brawa dla córki!
nawigatorka 07:38, 24 maj 2017

polinka napisał(a)

Miałam właśnie pisać, że moja koleżanka fryzjerka uczestniczy w tej akcji a tu proszę Na coś czasami ten FB się przydaje

Buziaki

czasem tak
nawigatorka 07:38, 24 maj 2017

kasja83 napisał(a)

Oczywiście, że zaglądałam.Taka sytuacja ryje troszkę psychikę. i oczywiście dbam o swoje kończyny,gdyż wiem, że to one zaprowadzą mój ogród w słoneczną stronę.Na kończyny eMa mogę liczyć rzadko w tej kwestii
zmij jest sporo tylko nie myślimy o nich na codzien
nawigatorka 07:41, 24 maj 2017

inag napisał(a)

U nas też. Na razie zaczęło mocno wiać.
To spytaj może przywiozą? A jak chcesz to w zeszłym roku u mnie w CO były takie duże już okazy. Nie wiem tylko czy białe. Fiolet był na pewno
fioletowe maja wlasnie duze. Rozejrzę się jeszcze w okolicy. A jakie duze u Ciebie bywają?
nawigatorka 07:42, 24 maj 2017

inag napisał(a)
Moich włosów niestety nikt by nie wziął bo raz że farbowane a dwa ostatnio to nie za bardzo byłoby co brać ale zapisałam się do DKMS w zamian
Brawa dla córki!
farbowane moga być z tego co czytałam sle mini 25 cm. W DKMS jestem tez
Efffa 08:28, 24 maj 2017

a u mnie ile tego zielonego pylu,mam lasek sosnowy obok, wytrę sobie stól zeby kawę wypić , przychodzę z kawą znów muszę wytrzeć i piję z tym pewnie kawę.Nie wiedzialam , zę to z sosen jest, choć przypuszczalam.
Wiesz tego graba jednak nie przesadzilam jeszcze , ale przesadzilam klona, narazie jest ok.Pierwsze dwa dni mial oklapnięte liscie, ale juz ok.
nawigatorka 10:07, 24 maj 2017

Efffa napisał(a)
a u mnie ile tego zielonego pylu,mam lasek sosnowy obok, wytrę sobie stól zeby kawę wypić , przychodzę z kawą znów muszę wytrzeć i piję z tym pewnie kawę.Nie wiedzialam , zę to z sosen jest, choć przypuszczalam.
Wiesz tego graba jednak nie przesadzilam jeszcze , ale przesadzilam klona, narazie jest ok.Pierwsze dwa dni mial oklapnięte liscie, ale juz ok.
im chłodniem tym latwiej mu bedzie. ale podlewac i tak trzeba bo wystarczy chwila i znów omdleje. u nas wieje ale deszczu brak
polinka 12:07, 24 maj 2017

Życzę deszczu U mnie od rana lecutko kropi