Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

leon60 19:05, 10 paź 2015

płyty zostaw w tym miejscu jak teraz jest booosko ale to już wiesz
nawigatorka 20:32, 10 paź 2015

Jadwiszka napisał(a)
A to ja poproszę instrukcje wykonania plyt jeszcze za donice wielkie dzieki lampa swietna- uwielbiam takie a i jeszcze - plyt więcej nie dokładaj. Teraz wygląda świetnie

Serce mi sie cieszy na takie mile slowa zaraz zredagowany je i.podesle instrukcje.
nawigatorka 20:35, 10 paź 2015

lindsay80 napisał(a)
Czego się tkniesz to zamienia się w sukces! Bardzo mi się podoba i lampa i ściana betonowa i jeśli już hurtowo wysyłasz instrukcję jak te płyty wykonać to i mi podeślij, kto wie, może kiedyś w następnym domu

Edyta to chcesz ba za duzo.powiedziane.choc prawda jest ze coraz rzadziej zdarzaja mi sie falstarty.kiedys wyobraznia wyprzedzala umiejetnosci,teraz staram sie byc rozsadniejsza i mniej raptowna i odbija sie to na korzysc moich pomyslow. To jest tak ze mi wiele rzeczy sie podoba a ja nie lubie wydawac na nie pieniedzy jesli uwazam je za nadmiernie kosztowne wiec dzialam sama.przesle niebawem buziaki
nawigatorka 20:37, 10 paź 2015

Malgosik napisał(a)
ja bym tak płyty zostawiła
są akurat

fajna lampa

Zostaja
Lampa tez z odzysku dziekuje
nawigatorka 20:41, 10 paź 2015

beta napisał(a)
Joasiu dzięki za foto...czy tą masę robisz sama czy kupujesz?...ogólnie bosko wyeksponowane te gwiazdki...a serwetki faktycznie śliczne

a teraz o betonowych płytach......są boooooooooooooooossssssssskkkiiiieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zazdroszczę talentu i uporu...fantastycznie Ci wyszły..Asiu może faktycznie powinnaś pomyśleć o własnej pracowni...jesteś mega uzdolnioną osóbką

pozdawiam

Robie sama.taka biala to proscizna znajdziesz w necie duzo przepisow:lukier,glukoza,zelatyna troszke masa i juz a i silokonowa stolnica najlepiej a jako.walek butelka jakbys potrzebowala rady w tym temacie to pisz,moze bede mogla doradzic. Uparta to ja jestem ale czy zdolna... trudno mi samej o sobie to stwierdzic. A pracownia... marzenie chyba ze ktos zajmie sie moim marketingiem bo za tym w tej dzialce nie przepadam ale Wasze w tym Twoje mile slowa bardzo buduja i dodaja skrzydel i za to dziekuje
nawigatorka 20:41, 10 paź 2015

beta napisał(a)
aaa...wg mnie na takiej wysokości są ok

Dzieki.tak zostaje
nawigatorka 20:42, 10 paź 2015

Sebek napisał(a)
Zostaw - jest idealnie!

A białe ściany uwielbiam - sam mam takie Donice Ecolite również

Ja też instrukcje poproszę

Dziekuje
Zaraz bede wysylac
nawigatorka 20:43, 10 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Asiu ja też bym zostawiła,jak Ci bardzo przeszkadza pomaluj tą belkę na czarno o tak dla kontrastu, płyty super ci wyszły,no mistrzostwo

Jejku juz nie wiem co powiedziec.zawstydzona jestem ale i szczesliwa na podciag nie chcialam plyt prowadzic tylko du sufitu.czarnego raczej nie przewiduje ale dziekuje
babka 20:44, 10 paź 2015

Podpatruję temat lukru, liczyłam na to, ze ktoś o to spyta Idę szukać przepisów w necie
nawigatorka 20:45, 10 paź 2015

leon60 napisał(a)
płyty zostaw w tym miejscu jak teraz jest booosko ale to już wiesz

Zazwyczaj wiem od razu ze jest super albo nie.ale tu nie potrafilam stwierdzic czy moja wizja nie przycmila mi faktu ze jest slabo...ale dzieki Wam uspokoilam sie i zaczynam cieszyc sie ta sciana.