Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

lojalna_ 16:05, 10 gru 2015

Przylacze się ...nastolatki to jest jazda ....przy calym ich uroku bywa ciężko ...16,5 hihihi

Zas się gapie
magnolia 16:24, 10 gru 2015

ja mam nastolatki i już prawie nie nasto.. tylko więcej. Dla mnie chyba najgorszy jest czas wczesnego gimnazjum- taka postać poczwarki. Zanim się człowiek z niej wykluje to musi potrwać i zaboleć... A potem jest już super.
Tylko patrzy się na tego człowieka i zdziwienie bierze że dopiero co na golasa biegało i płakało w nocy, a teraz to taka oddzielna osoba.

Mnie, poza zdziwieniem na dużą, cholerą na średniego i lękiem, że mały się zaraz przepoczwarzać zacznie jeszcze tęskonta bierze że już nie mam malucha, ech
nawigatorka 16:51, 10 gru 2015

Ja mama dwoch maluchow Wam powiem,ze za dziesięć lat gdy bede miala w domu dwie poczwarki i bede tesknila za maluchami,to Wy bedziecie tesknily za Waszymi poczwarkami tak to juz chyba w zyciu jest.

Chyba trudno wywazyc co gorsze czy to ze nastolatek chlapie jezorem czy to sprzed pięciu minut...

Kurcze tak czesto widze w moich corkach siebie: nadwrazliwosc,wscieklosc,frustracje,szalenstwo... i to tak jakbym sie sama na siebie wkurzala.
Ps wiecie ze ja tez gimnazjum konczylam
nawigatorka 16:52, 10 gru 2015

Mixtoorka napisał(a)
Dziewczyny jesteście dziś jak miód na moją duszę, a już myślałam, że to tylko ja zostałam wyrodna matką i zupełnie się do matkowania nie nadaję Jest nas więcej

A stół zachwycający, stroik i gałązka...klasa sama w sobie Pozdrawiam, często podglądam

Nie ma matek idealnych
Ciesze sie ze zagladasz i sie odezwalas.klasa... miod na moje dzisiejsze serce
nawigatorka 16:55, 10 gru 2015

Do wcxorajszego mojego tekstu: posprzataly,udekorowaly,gotuja trzeba jeszcze dodac: o dzieciach gadaja.kobiety 100%
lindsay80 17:16, 10 gru 2015

ups, chyba był mały wypadek, ale pewnie mama już nie pamięta nawet
Moja córa zrobiła wczoraj domek dla lalki z kartonu, centralnym ponktem domu jest kibelek i łóżko podwieszane
amelia_b 17:29, 10 gru 2015

To ty młodsza odemnie ja ostatni rok podstawówki
nawigatorka 17:34, 10 gru 2015

lindsay80 napisał(a)
ups, chyba był mały wypadek, ale pewnie mama już nie pamięta nawet
Moja córa zrobiła wczoraj domek dla lalki z kartonu, centralnym ponktem domu jest kibelek i łóżko podwieszane

Wypadek powiadasz.to bylo podlewanie kwiatka.i dzis tak caly dzien... chociaz kwiatek wybraly ktory i tak planowalam wyrzucic.
lojalna_ 17:34, 10 gru 2015

Jakie one cudne są
nawigatorka 17:34, 10 gru 2015

amelia_b napisał(a)
To ty młodsza odemnie ja ostatni rok podstawówki

No prosze a ja wnioskowalam po starszym synu ze troche starsza jestes