A to mnie zdziwiłaś z bieżnikiem na stol.... Myslalam, ze bedzie biało i tylko dodatki z naturalnej zieleni.
Po eksperymentach ze stołem wigilijnym doszłam rok temu do wnisoku ze czyta biel, srebro i białe szkło to jest to co najbardziej lubie.
"Uwielbiam" lniane obrusy w utrzymaniu.... O odplamianiu po barszczu czerownym nie wspomne. Właściciwe co roku nowy na wigilę kupuje, bo całe świeta u mnie i codziennie trzeba wymienaić a nieraz 2x dziennie...
Sama sie troche zdziwilam wiem czym grozi lniany bieznik w utrzyamniu i bralam to pod uwage ale chocby mial byc jednorazowy to piekny ten material-taki surowy.ale chyba zrobie z niego serwetki bo mi faktycznie nie gra.a zastanawialam sie czy bialy czy szary i zle wybralam chyba.
I fakt zel mi stolu zaslaniac... no coz babcia bedzie musiala chyba przetrawic zamilowanie do minimalizmu
Materiał bardzo ładny Lubię len ale ze względów na "właściwości" tego materiału nigdzie go nie mam. Swoją drogą nigdy bym nie przupuszczała, że zdecydujesz się na obrus
Tej aplikacji nawet nie znałam ale M już mnie oświecił co to i do czego jest Ja z tych zacofanych trochę jestem