Madzenka
19:12, 13 gru 2015

Asiu u mnie przez kilka lat na moim drewniany stole były tylko dwa białe bieżniki. Po kilku latach stół mi sie opatrzył i zamarzył mi sie lniany biały obrus z mereżka
Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki
ale u ciebie stol soute pinterestowo bedzie najwspanialszy. Więc bez obaw, babcia przywknie. Moja mama (zapewne w eiku Twojej babci) przywykła do braku firanek i stołu obrusu z tworzywa sztucznego 
Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa
wiem, ze magiel jest pas ale dla mnie obrusy i pościel musza byc wprost z magla
Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....

Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki

Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa

Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....