Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Madzenka 19:12, 13 gru 2015

Asiu u mnie przez kilka lat na moim drewniany stole były tylko dwa białe bieżniki. Po kilku latach stół mi sie opatrzył i zamarzył mi sie lniany biały obrus z mereżka
Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki ale u ciebie stol soute pinterestowo bedzie najwspanialszy. Więc bez obaw, babcia przywknie. Moja mama (zapewne w eiku Twojej babci) przywykła do braku firanek i stołu obrusu z tworzywa sztucznego

Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa wiem, ze magiel jest pas ale dla mnie obrusy i pościel musza byc wprost z magla

Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....
wojtas2101 19:21, 13 gru 2015

Witaj Asiu,
Jestem u Ciebie pierwszy raz od razu spodobał mi się twój ogród. Widzę ogrom pracy jaki poczyniłaś przez cały rok też lubię ten styl ogrodu, a rękodzieło....Pozdrawiam
noemi 19:32, 13 gru 2015

Asiu , był ostatnio w Tkeju taki pojemnik . Zastanawiałam się do czego ? … o ciasteczkach nie pomyślałam a super pomysł … podjadę w tygodniu sprawdzę czy jest jeszcze …

piernikami się oblizuje … może się złamie i też skorzystam z Twojego przepisu

Buziak !
nawigatorka 19:37, 13 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Asiu u mnie przez kilka lat na moim drewniany stole były tylko dwa białe bieżniki. Po kilku latach stół mi sie opatrzył i zamarzył mi sie lniany biały obrus z mereżka
Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki ale u ciebie stol soute pinterestowo bedzie najwspanialszy. Więc bez obaw, babcia przywknie. Moja mama (zapewne w eiku Twojej babci) przywykła do braku firanek i stołu obrusu z tworzywa sztucznego

Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa wiem, ze magiel jest pas ale dla mnie obrusy i pościel musza byc wprost z magla

Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....

Szare serwetki tez mam.piekne w jodelke ale tylko 6 sztuk a gosci 12.
Zdziwie Cie babcia ma 93 lata i charakter jak brzytwa nie mam absolutnie zwyczaju robienia czegos pod kogos.ale znam babcie...
Dzis lawirowalam z talezami,serwetkami dekoracjami i biezniki chyba zostana.tylko takerze dam inne niz dotychczasowe szare.bo to chyba w nich jest problem a nie w bieznikach.ten les super do betonow pasuje.
A co do prasowania to raz albo dwa razy w roku dam rade
lindsay80 19:49, 13 gru 2015

ja kupowałam w zeszłym roku tutaj, duży wybór i ceny lepsze, a przy okazji piękne świece można kupić.

http://www.swiatswiec.istore.pl/pl/szklo
nawigatorka 20:20, 13 gru 2015

wojtas2101 napisał(a)
Witaj Asiu,
Jestem u Ciebie pierwszy raz od razu spodobał mi się twój ogród. Widzę ogrom pracy jaki poczyniłaś przez cały rok też lubię ten styl ogrodu, a rękodzieło....Pozdrawiam

Witaj serdecznie.cieszy mnie jesli dostrzegasz efekty pracy w moim ogrodzie. Jestesmybjeszcze.na.etapie wielu ciezkich ptac i duzo jeszcze przed nami ale cala z tego frajda zapraszam czesciej
nawigatorka 20:24, 13 gru 2015

noemi napisał(a)
Asiu , był ostatnio w Tkeju taki pojemnik . Zastanawiałam się do czego ? … o ciasteczkach nie pomyślałam a super pomysł … podjadę w tygodniu sprawdzę czy jest jeszcze …

piernikami się oblizuje … może się złamie i też skorzystam z Twojego przepisu

Buziak !

Fakt ze mozna upolować tam cuda. My by sie przydal bardziej nowoczesny,kanciaty,surowy... moze kiedys trafie gdzies.
Wielu juz tutaj przed pietniczkami bronilo sie jak potrafili bezskutecznie.zycze bys i Ty przegrala te walke z soba
nawigatorka 20:24, 13 gru 2015

lindsay80 napisał(a)
ja kupowałam w zeszłym roku tutaj, duży wybór i ceny lepsze, a przy okazji piękne świece można kupić.

http://www.swiatswiec.istore.pl/pl/szklo

O ciekawe miejsce i ceny sympatyczne.dzieki
nawigatorka 20:35, 13 gru 2015

Domosze ze dzis tak wieje ze wianek zdjelam,rudolfa sprzatnelam bo odlecial, a szyszki w wiankach na bramie tak sie pozamykaly ze wianki przestaly wygladac.wiec wsiadlam w samochod,do lasu z sekatorem,nazbieralam galezi i poskrecalam choinki na brame.jutro je udekoruje bo teraz schna po lekkim malwaniu.mam nadzieje ze beda trwalsze niz wianki.
A jeszcze ostatni stroik zmajstrowalam-patere dostalam cztery lata temu a uzylam jej pierwszy raz-w żadnej szawce mi sie ona nie miesci
waldek727 21:25, 13 gru 2015

Asiu.
Czy Ty swoje betonowe odlewy to zabezpieczasz czymś?
Używasz werniksu?
Czy pozostawiasz po obróbce w stanie surowym?