Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe początki

Ogrodowe początki

rumiankowa 14:45, 09 kwi 2015

Witaj ja też jestem zielona w kwestiach ogrodowych, ale będę zaglądać i kibicować. Bardzo fajny front domu i miejsca na rabaty
aptu 15:07, 09 kwi 2015

Rabata nr 1

Na pewno coś koło drzewka musisz wsadzić, Danusia mówi, że trzeba mu zrobić "skarpetkę". Cebulowe będą tylko na wiosnę.
To słoneczna rabata? To może trzy kulki z bukszpanów czy tych tuji, które podałaś i więcej tej lawendy, choć chyba dalej będzie trochę smutno - może bardziej doświadczeni ogrodnicy pomogą

aptu 15:12, 09 kwi 2015

po prawej stronie od chodnika na pewno musisz zrobić rabatkę z nawiązaniem do 1 - podobne roślinki

A co do kącika z kwitnącymi krzewami - to mam taki jeden projekt w głowie na swoją działkę - muszę go przelać w końcu na papier i wrzucić - ale nie wiem czy u Ciebie będzie pasował bo Ty chyba będziesz miała bardziej formalny charakter ogrodu a u mnie wieś a tak wogóle to nie wiem czy to wogóle dobry projekt, wrzucę i się dowiem co inni na to