Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina » Edycja postu

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kasiek 19:06, 20 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Z kręgli zadowoleni wszyscy, a z muzeum starszy nie. Trudno niech się przymusowo od...amia Kultura wyższych lotów jest mu wskazana, bo muzy słucha tylko ciężkiej. Na razie jest foch for ever na cały świat o to muzeum. Młodszemu się podobało, ot gusta

Nasze bierzemy dziewczyny na koncert Bacha (organy). Zobaczymy jak się córom spodoba
roma2 19:11, 20 lis 2016

Romeczko nic przeciw nie mam bo jak mówią gusta są różne i wszystko dla ludzi, ale jak się słucha takiej muzy a potem nabuzowanym chodzi to już udawać, że nie widzę nie zamierzam, muszę Mu złagodzić obyczaje

No i dobrze, bo jeśli widzisz coś złego, to udawanie, ze wszystko cacy nic nie pomoże, wręcz zaszkodzi. A muzyka "ciężka" to może źle zrozumiałam, bo nie wiem co słucha "ciężkiego". Najważniejsze, że czuwacie . Bo trzeba i tyle. I to niezależnie od słuchanej muzyki. Wierz mi.
Katkak 19:39, 20 lis 2016

roma2 napisał(a)
Wybacz starszemu . Ja chowana na Black Sabbath przez starszego brata, do tej pory lubię takie "ciężkie" granie. I moja starsza córka też. A fajne ludzie jesteśmy . To o niczym nie świadczy (w sensie wrażliwości i otwartości na świat).

Roma kocham Cię jeszcze bardziej
Katkak 19:41, 20 lis 2016

Słomciu, czy Twoja trzmielina oskrzydlona też ma takie fajne różowo-pomarańczowe owocki?
AnnaCh 19:49, 20 lis 2016

A ja właśnie kupiłam bilety na pożegnalną trasę Aerosmith, bierzemy Miśkę moją, bo coraz mniej okazji będzie miała do posłuchania rockowych gwiazd Teraz już takich nie ma...
Katkak 19:52, 20 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
A ja właśnie kupiłam bilety na pożegnalną trasę Aerosmith, bierzemy Miśkę moją, bo coraz mniej okazji będzie miała do posłuchania rockowych gwiazd Teraz już takich nie ma...

Ale czad .
AnnaCh 19:56, 20 lis 2016

Katkak napisał(a)
Ale czad .
No czekam jeszcze na plany Guns'n'Roses na przyszły rok, bo się jeszcze nie sprecyzowali i liczę na to, że jeszcze bilety na mój ukochany Depeche Mode będą, bo nie zdążyłam kupić
A póki co 17 grudnia idę na operę Turandot
violka171 19:57, 20 lis 2016

Żeby nie było, że tylko tyramy
Właśnie wyszliśmy z kręgielni, a przed nami muzeum

i fajnie,czasami trzeba odskoczyć od pracy
ta Twoja róża rzeczywiście jest niesamowita że tyle wytrzymuję
macham
20:02, 20 lis 2016
oglądam = podglądam, czytam ...nie komentuje ...bo na sam widok waszej robonośći mi słabo

Aerosmith mój M lubi słuchać ...mnie to strasznie męczy

A za młodzieżą Sylwio trudno nadąrzyc ...mój synus teraz katuje ....nas i wszystkich wkoło bo jego koledzy tego nie słuchają.... Republiką ....i kto by pomyslał ze taki kultowy zespól sobie wyszuka.
Pamiętam jak dzis pokój wymalowany w czarno-białe pasy u moich kuzynów ...i nerwość wójostwa ...wieczne kłótnie o przemalowanie pokoju ))......ja do komunii szłam jak oni tego słuchali ale i tak sie osłuchałam że do dzis lubię ...choć niektóre utwory odkrywam na nowo

AnnaCh 20:06, 20 lis 2016

Justyna, to przekaż M, że koncert w Krakowie

Republikę też lubię, niestety nie było mi dane nigdy ich zobaczyć na żywo i już nie zobaczę... Właśnie z tego względu Miśkę zabieramy, bo te współczesne zespoły to jak dla mnie odpadają