Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina » Edycja postu

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 23:21, 21 lis 2016

Wpisałam sobie przed chwilą w googlach nazwę swojego wątku i ......szok.....wyskoczyły wszystkie foty jakie są zamieszczone w moim wątku.....świetne i przerażające za razem
renatamama3 08:23, 22 lis 2016

Świetny placyk wyszedł ,mam sentyment do takich placyków ,ścieżek ,w domu rodzinnym moim ,jak jeszcze tam mieszkaliśmy z 12 lat temu zrobiliśmy taką ścieżkę z plastrów do altany ,jeden minus przetrwała chyba 5 lat .
Nie myślałaś aby z zakątku leśnego zabrać tuje ? a posadzić tam świerki lub sosny ?
kerii 13:37, 22 lis 2016

Jesuuu dziewczyno ale ty ryjesz i ryjesz 1000% normy) a rzeczka i ten placyk super, skąd u ciebie tyle energii i wigoru)) już nie wspomnę o pomysłach.
iwka 13:50, 22 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wpisałam sobie przed chwilą w googlach nazwę swojego wątku i ......szok.....wyskoczyły wszystkie foty jakie są zamieszczone w moim wątku.....świetne i przerażające za razem
mnie też to przeraża. Nie wpisuję
sylwia_slomc... 17:05, 22 lis 2016

renatamama3 napisał(a)
Świetny placyk wyszedł ,mam sentyment do takich placyków ,ścieżek ,w domu rodzinnym moim ,jak jeszcze tam mieszkaliśmy z 12 lat temu zrobiliśmy taką ścieżkę z plastrów do altany ,jeden minus przetrwała chyba 5 lat .
Nie myślałaś aby z zakątku leśnego zabrać tuje ? a posadzić tam świerki lub sosny ?

Świerki i sosny już tam są, a tuje darowane były i nie miałam gdzie ich wcisnąć bo na dole ich więcej nie chcę( łatwo grzyba łapią).
Myślę, że się potem wtopią w ten gąszcz i znikną z pola widzenia.
sylwia_slomc... 17:07, 22 lis 2016

kerii napisał(a)
Jesuuu dziewczyno ale ty ryjesz i ryjesz 1000% normy) a rzeczka i ten placyk super, skąd u ciebie tyle energii i wigoru)) już nie wspomnę o pomysłach.

Bo jak mnie nerwy szarpią to lepiej wyładować się w ogrodzie niż na rodzinieA pomysłów pełno na O i w sieci
sylwia_slomc... 17:08, 22 lis 2016

iwka napisał(a)
mnie też to przeraża. Nie wpisuję

Ha ha ha
Bogdzia 17:34, 22 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No po prostu Wisła wielka i szeroka.A te kamienie to ktos całkowicie pozbawiony nerwów układał, podziwiam.
sylwia_slomc... 17:39, 22 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

No po prostu Wisła wielka i szeroka.A te kamienie to ktos całkowicie pozbawiony nerwów układał, podziwiam.

Bozenko trudno mnie o ten brak nerwów posądzić
Bo mi dzisiaj ostro się drą......gdyby nie to, że na polu ciemno to już bym w ogrodzie szalałaPomogłoby mi od razu, a tak to tylko wrzody na żołądku pewne
sylwia_slomc... 18:02, 22 lis 2016

a to nasza siewka z szyszki jedyna, którą dla siebie zostawiliśmy bo pierwsza była

muszę ją eksmitować w inne miejsce bo pod perukowcem sobie urosła