Jeżeli takie widoki na wyciągnięcie ręki, to oczywiście nazwałabym to rajem!
Jak najbardziej!
No Hej Danusiu nie wymagam przeglądania całościSzczególnie, że na początku nie wiele widać ...raczej trzeba się domyślać
W wizytówce są najładniejsze moim zdaniem fotki i momenty
Ja mam tylko aparat z komórki
Ale oczywiście na kawkę i piwko i kiełbaskę z ogniska w gospodzie zapraszam, miłość do przedmiotów z duszą też czujemy podobną
Dziękuję nie pomyślałam o przestawieniu huśtawki w tamto miejsce mam teraz nad czym dumać a co Sylwia polecasz do totalnego cienia , jakie rośliny (mam na myśli miejsce między nowym ogrodzeniem a tujami)
Na mojej wsi 2 lata temu robili oświetlenie, też takie brzydkie słupy powstawiali.
Pocieszę Cię, że oświetlenie jest tak słabe, że nie zakłóca widoku gwiazd nocą. Ale to już nie ta sama wieś co kiedyś...
A spróbowałabym może z miodunką pstrą jeśli chodzi o niższe roślinki, albo z gajowcem...to rośliny zadarniające, ale to chyba dobrze bo tam plewienie będzie raczej trudne, tułać by rozjaśnił optycznie, a miodunki wiosną kwitną U mnie rosną w dużym cieniu, a w takim bardzo głębokim sprawdza się hedera i u mnie szaleje barwinek, choć kwitnienie ma słabsze rośnie jak głupi i jest zimozielony