Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina » Edycja postu

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 23:29, 13 mar 2017

tutaj czasowo tak

a reszta tam gdzie wcześniej była
Katkak 05:53, 14 mar 2017

Sylwus wyeksponuj to podelko i ptaszka przy donicy na jakims wyzszym, plaskim kamieniu, tak 20cm chociaz. A przy nim daj np bluszcz.
AsiaK_Z 06:17, 14 mar 2017

Sylwuś możesz przyspieszyć spatynowanie aniolka. Można go pomalować mchem.
Znalazłam jakiś czas temu, gdzieś w necie przepis: kępka zdrowego mchu, 2 szklanki maślanki i 2 szklanki wody. Miksujesz blenderem na najwolniejszych obrotach i malujesz. Podobno działa
abiko 08:46, 14 mar 2017

Sylwia, teraz to ogród z lotu ptaka jeszcze takiego wrażenia nie robi, z daleka widać co prawda, że coś tam jest i nie jest to kapustaMałe drzewa jeszcze. Ale na wiosnę i w lecie jak będzie kolor i wszystko się zazieleni to te wycieczki niedzielne są jak najbardziej zrozumiałe. A co będzie jak urosną drzewa.. super

Szukaj dostępu do pieca ceramicznego
sylwia_slomc... 09:37, 14 mar 2017

Katkak napisał(a)
Sylwus wyeksponuj to podelko i ptaszka przy donicy na jakims wyzszym, plaskim kamieniu, tak 20cm chociaz. A przy nim daj np bluszcz.

Kasiu bluszcz tam nie da rady bo patelnia w lecie i kamienie też się nagrzewają myslę tam rojników nasadzić , ale to dopiero w sezonie nie chcę go podnosić wyżej bo w przydomowym z poidełek jeże korzystają Ptaki tam sie boją bo koty są blisko, te wolą poidełka betonowe na dużym ogrodzie , a teraz jeszcze dostały te drewnianei będzie oczko
sylwia_slomc... 09:39, 14 mar 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwuś możesz przyspieszyć spatynowanie aniolka. Można go pomalować mchem.
Znalazłam jakiś czas temu, gdzieś w necie przepis: kępka zdrowego mchu, 2 szklanki maślanki i 2 szklanki wody. Miksujesz blenderem na najwolniejszych obrotach i malujesz. Podobno działa

Danusia tez mówi, że działa jak mi czas pozwoli to się tym zajmę w sezonie, bo na razie pilniejsze prace są ale dziękuję, za przepis
sylwia_slomc... 09:47, 14 mar 2017

abiko napisał(a)
Sylwia, teraz to ogród z lotu ptaka jeszcze takiego wrażenia nie robi, z daleka widać co prawda, że coś tam jest i nie jest to kapustaMałe drzewa jeszcze. Ale na wiosnę i w lecie jak będzie kolor i wszystko się zazieleni to te wycieczki niedzielne są jak najbardziej zrozumiałe. A co będzie jak urosną drzewa.. super

Szukaj dostępu do pieca ceramicznego

Aguś cześć drzew jak wierzby, jarzębiny, jabłonie, brzoskwinia morela już mnie wzrostem minęły, reszta pewnie w tym sezonie też śmignie, ale trzeba czekać aż listki wypuszczą, żeby były widoczne Już teraz samoloty z Pobiednika latają nad nami nie cieszy mnie to wcale bo płoszą ptaki, ale czuję , że loty widokowe w sezonie już będą latały nad nami z ciekawości, eM mnie namawia na taki lot, ale jak ja mam z lekiem wysokości latać!!! A tak to mam taką namiastkę tego co widzą
Drzewa mam szybko rosnące posadzone to może jeszcze ze dwa lata i będzie bardzo fajnie już i może bardziej kameralnie. Najdłużej przyjdzie czekać na jodły i świerki bo sosny mi szybko rosną
abiko 10:41, 14 mar 2017

No na bank, będą loty widokowe, jak miałabym patrzeć na kukurydzę i Twój ogród wolałabym to drugie

Daj spokój z lotami z Twoim lękiem Poświęcać się można w innym sposób
JoannaDe 10:48, 14 mar 2017

Sylwia, no i jak ja mam nadrobić Twój wątek no jak?
Weekend mnie nie było a tu tyle stron. Że nie wspominając o całym wątku.Wnioskuję zatem że się dzieje

PS.Cudne masz te donice z bali. No cudne.
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 11:03, 14 mar 2017

abiko napisał(a)
No na bank, będą loty widokowe, jak miałabym patrzeć na kukurydzę i Twój ogród wolałabym to drugie

Daj spokój z lotami z Twoim lękiem Poświęcać się można w innym sposób

Nawet nie zamierzam Ale eM sobie marzy