Ale nie wysiały sie bo za wcześnie scięte czy jeszcze nie wzeszły?Wiosną będzie korzyszek maleńkich naparstnic jeśli z późnego siewu. Przynajmniej na mojej ziemi zawsze tak jest. A jeśli nie to zrób w jakiejś skrzyneczce ziemię mocno piaszczystą i sypnij nasionkami z torebki, potem sobie na rabatę przepikujeszKolejna możliwośc do przyjecjhać do mnie w lecie i ukopać do woli
Już po nagraniach dzisiejszych, ufff, chyba udało się
W nocy i rano deszcz tak do 10.00 koło 11,00 wyszło na godzinę słonko.Ekipa była po 12,00 i przywiozła ze soba śnieżycę, jak minęła nagrywaliśmy cięgiem i zdążyliśmy przed kolejną zawieruchą
A przed momentem tak sypneło, że świat stał sie niewidoczny.
Tak jak już pisałam z nagraniami wstrzeliliśmy się pomiędzy dwie zamiecie śnieżne i na szczęście zdążyliśmy
Nagrania zaczynały się od bramy przy ognisku na dużym ogrodzie Uwaga bo wpadniecie do oczka
potem zaglądamy do gunnery, a ona śpi snem zimowym
Potem było nagrywanie nowych planów i realizacji z ubiegłego roku, czyli skrzynie rów i...placyk
i obowiązkowo kretówki
A później chowamy się przed wiatrem w podwórku, całe nagranie dźwiękowiec był poddawany ciężkim próbom, bo wiatr w mikrofonach szumiał bardzo
Jak dobrze, że ta nasza wygódka już nie straszy