Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

mikami 17:54, 26 kwi 2016

Alicja moja Mika odwrotnie jak tylko widzi że ktoś z nas otwiera drzwi od auta to od razu wskakuje, potem oczywiście otwórz jej okno i możesz jechać na koniec świata
alis 17:56, 26 kwi 2016

mikami napisał(a)
były też żurawki ale po 12 zł wydało mi się drogo więc nie brałam a Wy po ile kupujecie?

Marzy mi się taka szkółka, żebym weszła, zapytała o odmianę Żurawek i sprzedawca nie robiłby zdziwionej miny, zresztą, nie tylko żurawek innych roślin też, u nas wszystkie nazwy ogólne.
alis 17:58, 26 kwi 2016

mikami napisał(a)
Alicja moja Mika odwrotnie jak tylko widzi że ktoś z nas otwiera drzwi od auta to od razu wskakuje, potem oczywiście otwórz jej okno i możesz jechać na koniec świata

Oooo, to macie fajnie, ja tylko na krótkie odcinki mogę go zabierać, ale i to mam wrażenie, że mocno stresuje go jazda.
mikami 18:00, 26 kwi 2016

W tej szkółce na zadane pytania starają się odpowiadać, no i nazwy nie powiem są na każdej roślinie
anbu 18:54, 26 kwi 2016

Skromnie kokieciara jedną
Mira104 19:04, 26 kwi 2016

Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
Mira104 19:04, 26 kwi 2016

Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
mikami 19:57, 26 kwi 2016

anbu napisał(a)
Skromnie kokieciara jedną

przecież to tylko 5 kuleczek haha
mikami 20:03, 26 kwi 2016

Mojej Miki ulubione miejsce to z tyłu na kanapie i nie daj Boże jak by tam coś leżało, no ewentualnie może syna wpuścić do tyłu, ale i tak mordkę musi na nim położyć, oczywiście przodem też nie pogardzi

Ludwika 22:33, 26 kwi 2016

Jaaaa.... jaaaaki piękny Goldeniasty!!! Moje marzenie

zakupy super! Też poproszę o namiar na priwa na szkółkę