Cześć filmik obejrzałam trochę za ciemny, ale kwiaty były ładnie posadzone wzdłuż alejki, a maszkarona już kupiłeś? pozdrawiam prawie wiosennie nowe nabytki superaśne chętnie też bym się dowiedziała o tej giełdzie staroci
Witaj Hrabio, podziwiam i gratuluję pasji. Ogród jedyny w swoim rodzaju. Tajemniczy, romantyczny.... Zawsze chciałam przenieść się do innej epoki żeby podziwiać takie ogrody, nie wpadłam na to, że można przenieść... epokę Życzę dalszej konsekwencji w działaniu. Nie przejmuj się tym, że niektórym się nie do końca podoba Twoja wizja. Jak ktoś już wcześniej napisał - ważne, że podoba się Tobie.
Wielkie gratulacje należą się przy okazji siostrze - niezwykły talent, że tak młoda osóbka potrafi samodzielnie (przeczytałam na blogu) uszyć takie piękne suknie.
Będę zaglądać bo jestem oczarowana!
Danusia- pięknie było, ale na szczęście wszytko powraca
Natalie -Piękne pola z makami kupiłem kilka mieszanek nasion kwiatów polnych i rozsiałem po łące, mam nadzieję że urośnie tez piękna kwiatowa laką
monteverde - ciemnym hmm bo kręciłem w czasie zachodu słońca, może dlatego .
Niestety na maszkarona jeszcze nie natrafiłem ale na pewno napotkam na giełdzie,
gdzie wśród śmieci i rupieci zaleście można perełki tylko trzeba szukać
Ivy25 - Witam i dziękuje za ciepła słowa, zgadza się każdy robi po swojemu. Naoglądałem się mnóstwo fot z ogrodami stylowymi i jestem pewny ze idę w dobrym kierunku by efekt końcowy był taki jaki oczekuje. Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa :*
Kilka wiosennych fot
Na rzygacza jeszcze czekam.
Zasłodzonych została 18 świerków , większość serbskich
za świątynia 3 serbskie po bokach zostało miejsce na cypryjski "płaczki"