Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 09:41, 11 maj 2016

anbu napisał(a)
Heh super paczuszka urocza

przesadziłaś wiśnie?
Kawa 09:42, 11 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Ale Ty masz dobrze z tymi dziewczynami . Czyli jest szansa na jej przezimowanie! Oby, bo już się nie bawię w rozsady

ha a to tak ja ja
ostatni raz

jeszcze mam 3 szałwie z 40 w kotłowni heheh
anbu 09:43, 11 maj 2016

Kawa napisał(a)

przesadziłaś wiśnie?

Nie miałam innego wyjścia hi hi
ANNA1976 09:57, 11 maj 2016

Przyszłam się przywitać choć przyznaję że zaglądałam już wcześniej do Ciebie. Doczytałam że będziesz robić murek przy tarasie. Jestem ciekawa realizacji bo sama szukam pomysłu na mój taras
Będę zaglądać
Kawa 10:09, 11 maj 2016

ANNA1976 napisał(a)
Przyszłam się przywitać choć przyznaję że zaglądałam już wcześniej do Ciebie. Doczytałam że będziesz robić murek przy tarasie. Jestem ciekawa realizacji bo sama szukam pomysłu na mój taras
Będę zaglądać

witaj rówieśniczko sądząc po nazwie

murek się klaruje
Toszka 10:45, 11 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Ale Ty masz dobrze z tymi dziewczynami . Czyli jest szansa na jej przezimowanie! Oby, bo już się nie bawię w rozsady

u mnie też dużo przezimowało... i poszło do Mad Czekam kiedy siewki zaczną wyrastać;-(
Kawa 10:49, 11 maj 2016

Toszka napisał(a)

u mnie też dużo przezimowało... i poszło do Mad Czekam kiedy siewki zaczną wyrastać;-(

w sumie to z tą stipą u każdego inaczej

iwka 10:57, 11 maj 2016

Kawa napisał(a)

w sumie to z tą stipą u każdego inaczej

ja swoją tak z nasion ogołociłam że nic mi się nie wysiało w ziemi, pikowane nawet ładnie przetrwały, chociaż kto wie bo zapomniałam o nich i kilka dni stoją w altanie, może nie uschły nie mam kiedy posadzić, zresztą jeszcze nie wiem gdzie no i wczoraj dostrzegłam plagę werbeny, ile tego jest wszędzie!!! a ja głupia w zimę żałowałam że nie wysiałam, poleciałam jeszcze do tych suchych i wszystkie pokruszyłam
Toszka 10:58, 11 maj 2016

Dużo zależy od przepuszczalności i "puszystości" gleby, aby wilgoci nie trzymała i serce trawy nie wygniwało (one wygniwają, a nie marzną) i ważne jest osłonięcie. Zielone były te, których nie ściełam wbrew trendom na forum.
Kawa 10:59, 11 maj 2016

Toszka napisał(a)
Dużo zależy od przepuszczalności i "puszystości" gleby, aby wilgoci nie trzymała i serce trawy nie wygniwało (one wygniwają, a nie marzną) i ważne jest osłonięcie. Zielone były te, których nie ściełam wbrew trendom na forum.

czyli nie ścinałaś po zimie?
dopiero jak puściły czy wcale?