Dziewczyny, to urządzenie K. to smugi zostawia aż milo Trzeba docierać, a wysuszy to urządzonko okienko na amen
Wolę myć takim czymś, co kupiłam na targach budowlanych - połączenie gąbki i ściągaczki ale zbierające fantastycznie z umytego okienka pianę Ściąga się poziomo - w prawo, w lewo. Używa się tylko wody i kropli płynu do mycia naczyń. Ekologicznie, szybko. Mam i K. i toto coś i wolę toto
Joluś (jolanka) wklej firmę tego urządzenia co masz Może się skuszę
Ja posiedziałam nad Karcherem, tzn. poczytałam różne opinie i widzę, że sporo jest jednak negatywnych. Smugi zostają, nie ma bata
Z drugiej strony (tak jak Amelka) wolę już te pionowe smugi niż odciski z małych łapek i odciski nosa mojego psa A przeszkleń mam duuużo w domu
Ja jednak skłaniam się do viledy, ma więcej pozytywnych opinii a po drugie mam mopa z viledy i wiem jaki to cudowny sprzęt Ma ktoś może VILEDA Windomatic?
Sorrki Kami, że Ci zaśmiecam ale muszę się jakoś zmobilizować do umycia moich okien
K. polecam chociaż poczatkowo się wkurzałam że pionowe smugi mam ale
wydaje mi się że kwestia wprawy
jak przejadę w dół np to czarny ściągacz przecieram o suchą szmatę i nie ma żadnych smug
no ale każdy woli coś innego
dziewczyny poradźcie
czy wiśnia amanogawa - lepieja sadzić jako pojędynczy soliter czy też moga być obok siebie np 3?
co myślicie?
Ania myślę nad rabatą
nie mam tam żywopłotu i raczej nie planuję
chciałabym aby krzewy przeplatały się z drzewkami
i nawet jak będa liściaste to mi nie przeszkadzają
rabata widoczna z salonu
teraz tam huśtawka, która kiedyś zastąpi ławka
od prawej od świerka i trzmieliny chcędać rozplenice i dodatki
z tyłu nmyślałam o molinii KF
no i tak idąc w lewo co dalej
zdjecie poglądowe
wysuszonego drzewa nie ma rabata sie robi
jakies pomysły ? podpowiedzi
edit. oczywiście będa tam jeszcze hortensje
głównie chodzi mi o pomoc co do drzew jakie by się nadawały i sprawdziły i do siebie pasowały
dużo mi się podoba ale nie koniecznie mogą razem dobrze wygladać
A ten świerk to w samym rogu działki rośnie? Bo Toszka nasza pisze, że drzewa fajnie w rogach działek wyglądają, bo to takie klamry spinające
W tym rogu by pasowało jakieś fajne drzewo ale nie wiem co tym świerkiem gdzie on dokładnie jest.