Haniu a ja marze o takich zbiorach jak u Ciebie Musiałabym dokupic sobie kawałeczek pola na warzywnik, ale zniechęca cena. Redukować roślinki tez będziemy, bo rzeczywiście w niektórych zakątkach i u mnie chaos
No to Danusia wywołała mój zaniedbany temat czyli balkon. Nawet zrobiłam troche zdjęć i zaczynam myśleć .....ale już nie tej jesieni
Zacząc trzeba od mebelków...ale gdzie takie piękne kupić ?
Taka piękna finezyjna balustrada potrzebuje ładnej oprawy Mebelków kutych szukaj na początku sezonu w Casto.... moje z zakątka czosnkowo-anabelkowego by Ci pasowały? Są z Casto i niedrogie, a trwałe i ładne I dużo miejsca nie zajmują.
Liczę , że jesienną porą znajdziemy czas na spotkanie? Buziaki ślę stęsknione i serdeczne pozdrowienia
Anita cały czas wspominamy Was ...nawet dzis z Sylwią Daj znać jak będziesz miała troche czasu to my chętne na spotkanie. A ostatnio mój M występował na wycieczce w czerwonych spodniach, więc skojarzył mi sie z Twoim M No mus sie spotkać w trybie pilnym
Normalnie czad ogród po upalnym lecie ma się dobrze. Wszystko zadbane, wypucowane. Anita dobrze radzi z mebelkami, widziałam takie, fajnie na twój balkon pasują
Irenko za mebelkami rozejrze się dopiero wiosną, ale pomysł jest Chciałabym więcej porobic w ogrodzie, ale złapałam choróbsko i nici, a tu ciepełko fajne nadchodzi dziś