Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 14:06, 30 wrz 2015

hanka_andrus napisał(a)
Ewo, Twój ogród to ogród na medal, ja na taki się nie zdobędę z uwagi na swój bałaganiarski charakter. Ale u Ciebie będę podziwiać tę elegancję i perfekcjonizm.

Tej jesieni dążę do eliminowania niektórych fragmentów w swoim ogrodzie, zbyt już wielki bałagan się zrobił. A to zakrawa już na chaos.

Pozdrawiam

Haniu a ja marze o takich zbiorach jak u Ciebie Musiałabym dokupic sobie kawałeczek pola na warzywnik, ale zniechęca cena. Redukować roślinki tez będziemy, bo rzeczywiście w niektórych zakątkach i u mnie chaos
Ewa 14:10, 30 wrz 2015

No to Danusia wywołała mój zaniedbany temat czyli balkon. Nawet zrobiłam troche zdjęć i zaczynam myśleć .....ale już nie tej jesieni
Zacząc trzeba od mebelków...ale gdzie takie piękne kupić ?

Ewa 14:12, 30 wrz 2015

Ostatni mieczyk

Enya73 14:22, 30 wrz 2015

Taka piękna finezyjna balustrada potrzebuje ładnej oprawy Mebelków kutych szukaj na początku sezonu w Casto.... moje z zakątka czosnkowo-anabelkowego by Ci pasowały? Są z Casto i niedrogie, a trwałe i ładne I dużo miejsca nie zajmują.

Liczę , że jesienną porą znajdziemy czas na spotkanie? Buziaki ślę stęsknione i serdeczne pozdrowienia
Ewa 14:30, 30 wrz 2015

i wianek od Sylwii....otrzymany dziś
Syluś dzieki wielkie za odwiedziny
Ewa 15:54, 30 wrz 2015

Enya73 napisał(a)
Taka piękna finezyjna balustrada potrzebuje ładnej oprawy Mebelków kutych szukaj na początku sezonu w Casto.... moje z zakątka czosnkowo-anabelkowego by Ci pasowały? Są z Casto i niedrogie, a trwałe i ładne I dużo miejsca nie zajmują.

Liczę , że jesienną porą znajdziemy czas na spotkanie? Buziaki ślę stęsknione i serdeczne pozdrowienia

Anita cały czas wspominamy Was ...nawet dzis z Sylwią Daj znać jak będziesz miała troche czasu to my chętne na spotkanie. A ostatnio mój M występował na wycieczce w czerwonych spodniach, więc skojarzył mi sie z Twoim M No mus sie spotkać w trybie pilnym
Ewa 07:54, 01 paź 2015

Wczoraj ostatni mieczyk w ogródku, a dzis juz spokojnie akceptuje jesień z Kicią
Chociaż ona ciągle sie zastanawia co to za konkurencja?
Milka 16:44, 01 paź 2015

Ewa napisał(a)

i wianek od Sylwii....otrzymany dziś
Syluś dzieki wielkie za odwiedziny

Normalnie czad ogród po upalnym lecie ma się dobrze. Wszystko zadbane, wypucowane. Anita dobrze radzi z mebelkami, widziałam takie, fajnie na twój balkon pasują
Ewa 07:52, 03 paź 2015

Milka napisał(a)

Normalnie czad ogród po upalnym lecie ma się dobrze. Wszystko zadbane, wypucowane. Anita dobrze radzi z mebelkami, widziałam takie, fajnie na twój balkon pasują

Irenko za mebelkami rozejrze się dopiero wiosną, ale pomysł jest Chciałabym więcej porobic w ogrodzie, ale złapałam choróbsko i nici, a tu ciepełko fajne nadchodzi dziś
Ewa 07:54, 03 paź 2015

Generalnie u mnie zielono, jesien tylko w dekoracji