Asiu wiśnie mam co 3 metry sadzone. Ale od tuj mam niewiele pond metr licząc od pnia do pnia. Wtedy muszę prowadzić tuje tak żeby nie były wyżej niż korona wiśni bo będą nachodzić na siebie. Ja tak zrobiłam bo miałam mało miejsca .
Jeśli masz na tyle miejsca to odsuń się od tuj 1,5-2 metry .
Czekam na info odnośnie donic.A to Ci jeszcze chciałam skrobnąć, że też będę montować komunikację z betonków-ale u mnie jednak będą obrzeża.
Jak wrzuciłaś fotkę to tak sobie jeszcze pomyślałam, że masz ładny kawał działki do zagospodarowania.
A na jaką wysokość są szczepione, bo ja planuję od 220cm-250cm i zastanawiam się czy to odpowiednia wysokość biorąc pod uwagę "ścianę " thuji.
Mogłabyś na priv podać źródło kupna Twoich Umbr, bo na zdjęciach wyglądają okazale
Mnie to zboczenie się podobaA i jeszcze Ci chciałam napisać-że też widzę u Ciebie krzywy front ogrodzenia do domu-jak i u mnie-tylko jak mam krzywiznę jakby od drugiej strony i dodatkowo ma się wrażenie, że dojeżdżając do domu -oddalasz się od niego. Też myślę to prostować rabatami (chyba tak, jak rysowałam u siebie)