Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

ElzbietaFranka 21:19, 16 maj 2019

Małgosiu nie widać skutków tego śniegu u ciebie. Wprost przeciwnie pięknie wszystkie rośliny przetrzymały np tulipany.
Piękny ten klon, podoba mi się, ale nie mogę mieć wielu roślin przez te różnice temperatur.

U mnie to przymrozki zniszczyły rośliny. Też było zimno, ale dzisiaj bardzo parno mają być burze w nocy.

Pozdrawiam i ciepelka zycze
abiko 21:24, 16 maj 2019

Jej jaki masz wymuskany ten ogródeczek. Cudownie
Gdzie te tulipany w nieładzie..? wszystkie w tonacji, żadnych żółci w środku.. bo akurat jeden się trafił.. pięknie.
I ogromna azalia wielkokwiatowa..? kojarzysz jaka..? tak mi pasuje coś wysokiego.

Idę jeszcze raz obejrzeć fotki.. znów doła złapię.
zbigniew_gazda 21:42, 16 maj 2019

Niezmiennie podziwiam. A sadzenie nowych cebulek tulipanów to chyba najlepsze rozwiązanie.
malgorzata_s... 23:46, 16 maj 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
Małgosiu nie widać skutków tego śniegu u ciebie. Wprost przeciwnie pięknie wszystkie rośliny przetrzymały np tulipany.
Piękny ten klon, podoba mi się, ale nie mogę mieć wielu roślin przez te różnice temperatur.

U mnie to przymrozki zniszczyły rośliny. Też było zimno, ale dzisiaj bardzo parno mają być burze w nocy.

Pozdrawiam i ciepelka zycze

Na szczęście śnieg topił się natychmiastZa to przymrozki mniejsze niż w innych miejscach.Dzisiaj i u mnie ciepło.
malgorzata_s... 23:48, 16 maj 2019

abiko napisał(a)
Jej jaki masz wymuskany ten ogródeczek. Cudownie
Gdzie te tulipany w nieładzie..? wszystkie w tonacji, żadnych żółci w środku.. bo akurat jeden się trafił.. pięknie.
I ogromna azalia wielkokwiatowa..? kojarzysz jaka..? tak mi pasuje coś wysokiego.

Idę jeszcze raz obejrzeć fotki.. znów doła złapię.

To azalia pontyjska,cały ogród nią pachnie bo zapach to jej dodatkowa zaletaDoła nie łap bo fotki spotkaniowe widziałam i tež masz pięknie
malgorzata_s... 23:50, 16 maj 2019

zbigniew_gazda napisał(a)
Niezmiennie podziwiam. A sadzenie nowych cebulek tulipanów to chyba najlepsze rozwiązanie.

Dokładnie tak.Tulipany u nas to rośliny jedno lub dwuletnie.Stare odmiany te które się množyły już nie do zdobycia prawie.
Anitka 00:10, 17 maj 2019

Ślicznie. Świetny zakątek tam gdzie jest ławeczka z glicynią.

Gosiu tnij te cisy, odwdzięczą się w przyszłości.
Urszulla 02:58, 17 maj 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Po ulewach trawa i chwasty bujne. Tulipany w nieładzie ale zielono i bujnie

Ujęcia z innych miejsc niż dotychczas zaskoczyły mnie
Katkak 05:21, 17 maj 2019

Jej, Gosiu ale pięknie. No niesamowity masz ogród. Kocham go od zawsze. Ciebie bardziej. Widzę, że czerwony klonik poszedł do gruntu i fajnie, bo pięknie u Ciebie rosną.
AgnieszkaW 08:00, 17 maj 2019

Gosiu, jak pięknie u Ciebie się zrobiło, tak kolorowo, elegancko i efektownie