Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 14:06, 25 cze 2019

Mala_Mi napisał(a)
No tak Twoje bonice wyglądają ładnie

Powojników zazdroszczę, u mnie nie chcą rosnąć .. prosić nie będę ..

Jak fajnie było sie spotkać

Aniu powojniki u mnie też nie wszystkie rosną. Kilka ledwo dycha(uwiąd)
Wycinam -odbijają i znowu padają- wycinam i tak w koło. Nie mogę wywalić bo poplątały się z tymi zdrowymi. Uwielbiam się z Tobą spotykać
malgorzata_s... 14:14, 25 cze 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu, na Boniki przyszłam do Ciebie. Ma rację Ania, Twój ogród jak bombonierka

Dzięki AguśBoniki trzymam w ryzach ostrym sekatorem
malgorzata_s... 14:16, 25 cze 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
Gosiu bonici u ciebie niskie prawie jak lawendy. Piękny kolorowy ogród.
Mam bonici, poprzednie długie baty wypuszczały. W tym roku jakiś trzymają się w ryzach.
Kupiłam w tym roku posadzilam są niższe jak na razie. Posadziłam przed nimi kocimiętkę.

Czy u ciebie też tak ciepło oszaleć można

Elu ja baty bez litości wycinam. Nie mogą mi włazić na ścieżkę.Kocimiętka też pięknie z nimi wygląda
No niestety ciepło niesamowicie. Robię tylko coś po 18.00
malgorzata_s... 14:18, 25 cze 2019

anna_g napisał(a)
Gosieńko Twój ogród jest absolutnie zjawiskowy. Gdzie nie spojrzeć tam szczęka mi opada. Podziwiam Cię za to co zrobiłaś (zrobiliście) i za ogrom pracy która została w to włożona i ciągle jest, bo wszyscy wiemy ile trzeba pracy, żeby mieć taki cudowny ogród. Wyczarowałaś bajeczne miejsce na ziemi. Buziaki gorące przesyłam.

ps. jeśli chodzi o komary to ja od lat dziecięcych nie byłam tak pogryziona jak w tym roku - i to nic, że się psikam, fukam, smaruję - u mnie tak gryzą...

Aniu u nas komarów dużo nie ma. W Pszczynie na sesji ślubnej nas pożerały.
Dzięki za słowa uznania. To faktycznie już nie ten ogród który widziałaś na żywo. Może więc warto zobaczyć znowu?Zapraszam serdecznie Buziaki i dla Ciebie
sylwia_slomc... 14:19, 25 cze 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasię miałam w planach od zeszłego roku i już dłużej zwlekać nie chciałam bo stęskniłam się bardzo. Iga wyrosła bardzo. Z Anusią wyszło spontanicznie ale bardzo się cieszę że mogłam się z Nią spotkać i energii zaczerpnąć

Wiem, mam informacje na bieżąco
malgorzata_s... 14:20, 25 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Wiem, mam informacje na bieżąco

A jakże
malgorzata_s... 17:24, 25 cze 2019

Skopiowałam sobie
To koniecznie skuś się na Jennifer Rose (Claire Marshall) To angielka, ale Harknessa. Ma przepiękny i mocny zapach. Ja też już się zastanawiam, gdzie ją wcisnąć
Poza tym ładna jest też Freifrau Caroline, Carmen Würth, Gartenprinzessin Marie-José , Gräfin Diana - może być troszkę większa, bo to róża wielkokwiatowa. Trzy pozostałe to rabatówki.
Inne róże w tym kolorze które znam są większe.
Anda 17:30, 25 cze 2019

No to ciekawa jestem, na jaką się skusisz Może dziewczyny jeszcze coś podpowiedzą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgorzata_s... 17:40, 25 cze 2019

Anda napisał(a)
No to ciekawa jestem, na jaką się skusisz Może dziewczyny jeszcze coś podpowiedzą

To zależy jaką uda mi się zdobyćU nas to dosyć trudne.
BASIA8 09:58, 26 cze 2019

Gosieńko bardzo się cieszę że odwiedziłaś Nasz ogródeczek zapraszam częściej Dzieciaczki faktycznie rosną w oczach po nich widać jak czas leci.
Buziaki wielkie zostawiam.