Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 18:40, 29 cze 2019

Anusia napisał(a)

Za to jakie okazy. Z różami pięknie się skomponowały. Moje prawie wszystkie przezimowały, asekuracyjnie wysiałam. Ostatecznie wydałam sąsiadom.

U mnie kiepsko zimują Czasami wszystkie giną.
Anda 18:52, 29 cze 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Mam tę cudną polecona przez Ciebie pachnącą Jennifer Rose (Claire Marshall)I jeszcze inne też pachnące perfumki

Bardzo się cieszę
A jakie jeszcze róże kupiłaś?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgorzata_s... 19:18, 29 cze 2019

Anda napisał(a)

Bardzo się cieszę
A jakie jeszcze róże kupiłaś?

1) Claire Marshall (Jennifer)
2) Princess Anne (Auskitchen)
3) Lady Perfume (WEKpeawby)
4) Gemma (Harlagoon)
5) Eden Rose
6) Eva Starlet
7) Leonardo da Vinci
Urszulla 15:55, 30 cze 2019

Ciekawe zakupy. Już nie pytam gdzie to upchasz
malgorzata_s... 20:08, 30 cze 2019

Urszulla napisał(a)
Ciekawe zakupy. Już nie pytam gdzie to upchasz

Trzy wyższe zasadzone przy ścianie domu. Dostaną podpórki i będą za prawie pnące robić Reszta na powiększonej rabatce przed rododendronami
Nikita 12:20, 01 lip 2019

Piękne fotki pokazujesz. A ogród z tymi zakupionymi różami jeszcze bardziej pachnący będzie. Super!!! Co jeszcze wymyślisz, aby upiększyć ogród? Przecież bardziej już się nie da, piękniejszy już być nie może!!!!!
malgorzata_s... 18:33, 01 lip 2019

Nikita napisał(a)
Piękne fotki pokazujesz. A ogród z tymi zakupionymi różami jeszcze bardziej pachnący będzie. Super!!! Co jeszcze wymyślisz, aby upiększyć ogród? Przecież bardziej już się nie da, piękniejszy już być nie może!!!!!

Zawsze może być piękniejTeraz burza idzie i wiatr straszny,mam nadzieję że nie narozrabia.
ElzbietaFranka 19:04, 01 lip 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Nie wiem czy już pisalam, ale ta lawenda z różą bonica przy chodniku to strzał w dziesiatke. Właśnie bonica ten jasny delikatny róż z niebieską lawenda współgra bardzo dobrze

Kupiłam w tym roku jeszcze kilka krzaków bonici ale posadziłam ja z kocimiętka. Obwódka rabaty powstala w tym roku jeszcze nie ma takiego efektu.
Posadziłam to wszystko pod lipą a lipa złapała jakiegos robala opryskalam ja i zamiast przykryć róże to pryskalam i oblecialy mi liście na kilku różach ale już odzywają.
Część róż kwitnie,a część odzywa. Za mocny środek zrobilam lipa też obleciała z liści i też odbija.
malgorzata_s... 19:18, 01 lip 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

Nie wiem czy już pisalam, ale ta lawenda z różą bonica przy chodniku to strzał w dziesiatke. Właśnie bonica ten jasny delikatny róż z niebieską lawenda współgra bardzo dobrze

Kupiłam w tym roku jeszcze kilka krzaków bonici ale posadziłam ja z kocimiętka. Obwódka rabaty powstala w tym roku jeszcze nie ma takiego efektu.
Posadziłam to wszystko pod lipą a lipa złapała jakiegos robala opryskalam ja i zamiast przykryć róże to pryskalam i oblecialy mi liście na kilku różach ale już odzywają.
Część róż kwitnie,a część odzywa. Za mocny środek zrobilam lipa też obleciała z liści i też odbija.

Elu ten zestaw podpatrzyłam u Agnieszki w Jurajskim Zachwyciłam się i skopiowałam Ze środkami trzeba uważać bo mój Em kiedyś brzozę popryskał na mszyce. Mszyca zginęła ale brzoza też
sylwia_slomc... 19:52, 01 lip 2019

Gosiaczku macie ogródek na bogato, jak Ci się udało tyyyyyle zmieścic na takiej przestrzeni to tylko Ty wiesz