Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Kindzia 08:37, 02 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No jak nie,jak tak? Przecież nie będziesz okien do nocy myć. Po 15 już zimno i ciemno.
A u mnie ciepło i wesoło

Przecież wiesz, że ja nie myję okien...nie mogę. Ja firanki ogarniam. Może bym sobie szkliwo też opanowała w sobotę...
Postaramy się
Anda 10:15, 02 gru 2015

Witaj Gosiu, obejrzałam ostatnio przypadkiem w Mai program z Twoim udziałem i bardzo spodobał mi się Wasz ogród. Również staram się, aby mój malutki ogród był przyjazny pszczołom i nie chcę stosować chemii. Będę podglądać Twój wątek, bo myślę, że dużo się tu będę mogła nauczyć

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 10:16, 02 gru 2015

Od czasow Mai takie zmiany nastapily, ze szok, do tego Gosia to super osóbka
malgorzata_s... 10:59, 02 gru 2015

Kindzia napisał(a)

Przecież wiesz, że ja nie myję okien...nie mogę. Ja firanki ogarniam. Może bym sobie szkliwo też opanowała w sobotę...
Postaramy się

Wiem że okna Rysiu ale iranki i szkliwo ogarniaj z rana
malgorzata_s... 11:07, 02 gru 2015

Anda napisał(a)
Witaj Gosiu, obejrzałam ostatnio przypadkiem w Mai program z Twoim udziałem i bardzo spodobał mi się Wasz ogród. Również staram się, aby mój malutki ogród był przyjazny pszczołom i nie chcę stosować chemii. Będę podglądać Twój wątek, bo myślę, że dużo się tu będę mogła nauczyć

Dzięki za wizytę. Jak napisał Irenka ogród bardzo się zmienił i Maja chyba by go nie poznał W większym ogrodzie łatwiej o klimat przyjazny pszczołom.
W małym trudno zrobić łąkę kwietną z kończyną i stokrotkami szczególnie kiedy po trawniku dzieci biegają na bosaka.Staram się aby od wczesnej wiosny do mrozów coś kwitło i dawało pożywienie. Pozdrawiam
malgorzata_s... 11:09, 02 gru 2015

Milka napisał(a)
Od czasow Mai takie zmiany nastapily, ze szok, do tego Gosia to super osóbka

Miłeczko kochana jesteś Masz rację ogród zupełnie inny niż w Mai. Niezmienna jest tylko sadzawka
malgorzata_s... 11:12, 02 gru 2015

Ogród był posprzątany ale złośliwa jabłoń liście trzymała i dopiero teraz wietrzysko zdołało ją ogołocić. I znowu przed tarasem bałagan, no i pada więc nie da się sprzątać.

Milka 11:43, 02 gru 2015

Powiem ci, ze widoki jak z lutego lub marca
malgorzata_s... 13:36, 02 gru 2015

Milka napisał(a)
Powiem ci, ze widoki jak z lutego lub marca

Tabletem robione , trochę nie ostre ale faktycznie jak mokro to na wczesno wiosennie wyglądają
14:09, 02 gru 2015
masz porządek na rabatach ..nie narzekaj kilka liści to nawet z lupą nie znalazłam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies