Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 15:06, 02 sty 2021

Gardenarium napisał(a)
Aleś się napracowała kobito. Ja już wymiękam.
Pozdrawiam

Danusiu to ozdabianie to Twoja szkoła Ty już nie wydalasz??? Przy Twoim areale ja wymiękłabym w połowie sezonu. Ozdabianie to taki troszkę przerywnik w pracach kuchennych a Twoje ozdoby nawet jak już ich niewiele to zawsze inspirują Pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 15:07, 02 sty 2021

Anda napisał(a)
Piękne początki nowego roku

Oj tak Drugi dzień słońce mnie budzi od rana a to wróży piękny sierpień i wrzesieńNa lipiec też nie był brzydko
Gardenarium 15:12, 02 sty 2021

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Danusiu to ozdabianie to Twoja szkoła Ty już nie wydalasz??? Przy Twoim areale ja wymiękłabym w połowie sezonu. Ozdabianie to taki troszkę przerywnik w pracach kuchennych a Twoje ozdoby nawet jak już ich niewiele to zawsze inspirują Pozdrawiam serdecznie

Tak wiem, zauważyłam u mnie w pewnym momencie zaistniała myśl: wszystko już było, wszystko już stosowałam... teraz poszłam w minimalizm, ale pewnie kiedyś wrócę do kokard i bombek

Dzisiaj przeleciałam Twoje wątki, bo nie są pozamykane stare (Może zamknąć?) i stwierdziłam jak super metamorfozy dokonałaś. Może też coś jest moją zasługą nieskromnie powiem Super robota.
Jeszcze jedno powiem, dzisiaj klientka, która zwróciła się o projekt, jako inspirację dała 4 zdjęcia z Twojego ogrodu wyobraź sobie. Mam kopiować ciebie. WOW!

Instagram Ogrodowiska
malgorzata_s... 15:23, 02 sty 2021

Gardenarium napisał(a)

Tak wiem, zauważyłam u mnie w pewnym momencie zaistniała myśl: wszystko już było, wszystko już stosowałam... teraz poszłam w minimalizm, ale pewnie kiedyś wrócę do kokard i bombek

Danusiu Ty jesteś dla mnie jak kreator mody ogrodowej bo pewno i oni takie myśli mają że wszystko już było. Przyjdzie natchnienie i na 100% znowu nas zaskoczysz nową kolekcją pomysłów.Kochana życzę wiele sił bo tyle masz nam jeszcze do pokazania i wiem że wiele jeszcze planów Zmieniłaś moje postrzeganie ogrodu od pierwszego zobaczenia bukszpanowego. Potem Twoje realizacje zachwycały mnie i inspirowały. Wiesz że tak wiele Ci zawdzięczamy ( nie tylko ja). Zawsze będę Ci za to wdzięczna i zawsze kiedy popatrzę na swój ogród będę słać do Ciebie ciepłe myśli.
malgorzata_s... 15:34, 02 sty 2021

Gardenarium napisał(a)

Dzisiaj przeleciałam Twoje wątki, bo nie są pozamykane stare (Może zamknąć?) i stwierdziłam jak super metamorfozy dokonałaś. Może też coś jest moją zasługą nieskromnie powiem Super robota.
Jeszcze jedno powiem, dzisiaj klientka, która zwróciła się o projekt, jako inspirację dała 4 zdjęcia z Twojego ogrodu wyobraź sobie. Mam kopiować ciebie. WOW!

Danusiu nie będziesz mnie kopiowała bo to wszystko co ja zrobiłam to zobaczyłam w Twoich projektach. Oczywiście coś zmieniłam, coś dodałam ale mój ogród to Twoja zasługa i dziewczyn z O które też tu się inspirowały.Oczywiście że jestem dumna że ktoś się może moim ogrodem inspirować ale ja jestem tylko uczennicą wspaniałej ogrodniczki Danuty Młoźniak. Nigdy tego nie ukrywam i jestem z tego dumna jak nie wiem co Buziaki

Oczywiście zamknij stare wątki bo już się mylą.
Basilikum 16:05, 02 sty 2021

Ala fajnie z ta klientka i zdjeciami

Danus tak Ty jestes jak Coco Chanel w dziedzinie ogrodnictwa

Gosiu u Ciebie zawsze pieknie
sylwia_slomc... 18:12, 02 sty 2021

Gosiaczku ale moc inspiracji i ogromna satysfakcja jak ktoś inny docenia to co się udało stworzyćPięknie ogród udekorowany, nie ma nudy w nim nigdy mimo, że malutki, ale tak posadzone, że stale coś się ciekawego dzieje i ciągle się zmienia w sezonie
Danusia dobrze zauważyła, ogród od pierwszego nagrania w Mai przeszedł niesamowitą metamorfozę, bardzo się zmienił, to zupełnie inny ogród i inna jakość, wyższy level jak mówią młodsi ode mnieŚciskamy Was gorąco
eda 20:21, 02 sty 2021

Witam w nowym 2021 Małgoś
Cieszą mnie słowa Danusi haaaa wiedziałam że do tego dojdzie Brawooo
Niech się powodzi i do tego zdrowia na nowy rok
Buziaki
GorAna 22:15, 02 sty 2021

Małgosiu, pomyślności i dużo zdrowia na Nowy rok
Ogród jak z bajki
Napia 22:21, 02 sty 2021

Szczęśliwego Nowego Roku!!! Samych dobrych dni