Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 21:07, 19 wrz 2015

Katkak napisał(a)
A co tam Krzyś robi? Czyżby jakąś kolacyjkę pichcił? Gosiaczek placyk pod huśtawkę skończony, chodź zobacz .

Kasiu to Piotr kolacyjkę robi
malgorzata_s... 21:08, 19 wrz 2015

Kasik napisał(a)
A ja się załapałam na wszystko- jest pięknie i tak przytulnie i kolorki i miodzio.

Jeszcze jak zrobicie elewację- a może już pokazałaś? - nie chyba nie, to przy Twoim ogródeczku to będzie słodki domek z pięknym otoczeniem.

Jak się cieszę że Ci się podoba Buziaki
Katkak 21:12, 19 wrz 2015

Gosia lampy super . Kawał masz tej kuchni. I dobrze - kuchnia to serce domu .
kitek81 22:18, 19 wrz 2015

dzięki za zawołanie na zdjęcia piękne wnętrza, dobrze mi się zdawało po wcześniejszych wpisach, teraz mam tylko dodatkowo tego obraz
salom mi się bardzo podoba w tych kolorach, taki klimatyczny, cieplutki, przytulny chyba muszę u siebie wziąć pod rozwagę te kolory?! chociaż przy moich małych dzieciach troszkę się tych kolorów obawiam! za długo jasne pewnie by nie były
jeszcze raz napiszę-pięknie jest
malgorzata_s... 22:19, 19 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Gosia lampy super . Kawał masz tej kuchni. I dobrze - kuchnia to serce domu .

Kuchnia jest spora ale przecież wiesz bo byłaś
malgorzata_s... 22:22, 19 wrz 2015

kitek81 napisał(a)
dzięki za zawołanie na zdjęcia piękne wnętrza, dobrze mi się zdawało po wcześniejszych wpisach, teraz mam tylko dodatkowo tego obraz
salom mi się bardzo podoba w tych kolorach, taki klimatyczny, cieplutki, przytulny chyba muszę u siebie wziąć pod rozwagę te kolory?! chociaż przy moich małych dzieciach troszkę się tych kolorów obawiam! za długo jasne pewnie by nie były
jeszcze raz napiszę-pięknie jest

Bardzo dziękujęKasiu teraz są fajne zmywalne farby więc łapki odbite to nie problem Na jasne kanapy pokrowce można nałożyć i po kłopocie
Anusia 22:23, 19 wrz 2015

Super i tak jasno. U mnie w stylu skandynawsko-rustykalnym tak bym określiła mam belki pod sufitem w kolorze klejonki jaką masz na blacie w kuchni. Parapety z klejonki, metalowe czarne dodatki czyli zegar, żyrandol dość spory jeszcze nie powieszony. Lamki dosłownie ogrodowe hehe.
Bardzo mi się podoba u Ciebie i ten kolor ścian już doczytałam, że jest to jesienna mgła. Jestem pod mega wrażeniem. Dodam , że moje meble też mają kilka lat dokładnie osiem, drewniane i nie zamienie ich na inne bo mi się bardzo podobają
malgorzata_s... 22:34, 19 wrz 2015

Anusia napisał(a)
Super i tak jasno. U mnie w stylu skandynawsko-rustykalnym tak bym określiła mam belki pod sufitem w kolorze klejonki jaką masz na blacie w kuchni. Parapety z klejonki, metalowe czarne dodatki czyli zegar, żyrandol dość spory jeszcze nie powieszony. Lamki dosłownie ogrodowe hehe.
Bardzo mi się podoba u Ciebie i ten kolor ścian już doczytałam, że jest to jesienna mgła. Jestem pod mega wrażeniem. Dodam , że moje meble też mają kilka lat dokładnie osiem, drewniane i nie zamienie ich na inne bo mi się bardzo podobają

Anusiu meble kuchenne przerabiane kilkakrotnie i mają lat 30. Porządna robota była ale niestety już kolejnych przeróbek nie zniosą. Ja mam na górze wszędzie belki.
Styl rustykalny też bardzo mi się podoba Pokażesz kiedyś?
Sebek 22:34, 19 wrz 2015

Ale się zmienilo Pięknie
Anusia 22:37, 19 wrz 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Anusiu meble kuchenne przerabiane kilkakrotnie i mają lat 30. Porządna robota była ale niestety już kolejnych przeróbek nie zniosą. Ja mam na górze wszędzie belki.
Styl rustykalny też bardzo mi się podoba Pokażesz kiedyś?

Kiedyś na pewno, na razie duuużo jeszcze mamy pracy, każdy detal, listewki. Sama wiesz.