Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

anna_g 23:07, 22 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu różyczki maleńkie ale mają sporo pąków

Moje śliczne maleństwo

I blue moon. Większość nie lubi tego koloru a ja tak

Jestem i paczam pocieszyłaś mnie trochę wielkością tej różyczki bo ja kupiłam też podobnej wielkości oczywiście w internecie chociaż tysiąc razy przysięgałam że to już ostatni raz zresztą wiesz... Moja to The Fairy na szczęście też pączki ma i pewnie rozwitnie o ile przeżyje

Twoje śliczne maleństwo jest naprawdę śliczne

A ten kolorek to ja też lubię - ja tylko nie lubię Novalisa po deszczu - i to nie lubię baaardzo, bo padało już jakiś czas temu a on wcale nie dochodzi do siebie, pąki poodpadały, reszta wisi i nawet się nie otwierają... To wada

Pooglądałam wszystkie focie i tak sobie myślę... że Maja z ekipą to powinna do Ciebie znowu przyjechać... zdecydowanie Cudnie masz
malgorzata_s... 23:14, 22 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Powojniki Cię zalały...gdzie tam moje maleństwa...

Eleganckie kulki Ci wychodzą, gdzie Ty jaja widzisz???

Te powojniki nie mają uwiądu i nie zawodzą
malgorzata_s... 23:18, 22 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Gosiu ja też lubię róże w fioletowym kolorze. Mam jedną, ale coś kiepsko rośnie

Pięknie u Ciebie, śliczne kolorki

Ta kupiona wiosną z gołym korzeniem w ilości 2 szt. Jedna rośnie, druga nie.
malgorzata_s... 23:20, 22 cze 2016

Nallar napisał(a)
Córko i matko.....jaki piękny gąszcz, "powojnikowa akcja" cudowna. Może i ja kiedyś się skuszę na te pięknoty.
Może Małgoś polecisz jakiegoś dla początkującej.

U mnie ładnie rosną tylko te dwie odmiany czyli Jackmanii i Rhapsody. Reszta ma wiecznie uwiąd.
ryska 23:22, 22 cze 2016

Wspaniały ogród Małgosiu stworzyłaś a powojniki piękna kropka nad i pozdrawiam
malgorzata_s... 23:25, 22 cze 2016

Aniu Maja ma gdzie jeździć i co pokazywać choć przyznaję że ogród jest zuuuupełnie inny niż w programie. Niewiele poza stawikiem się nie zmieniło Fairy chyba ogólnie duże nie są więc spoko, urosną
Zobaczymy jak ta blue moon się będzie zachowywać na deszczu
anna_g 23:29, 22 cze 2016

Gosiu - Maja może ma może nie ma - różne są te odcinki. Twój ogród zdecydowanie powinien być jeszcze raz pokazany - wiesz jak oni to mówią "odwiedziliśmy ponownie ogród Państwa... po kilku latach, bo usłyszeliśmy że ogród rozwija się szybko i dynamicznie, zmienia swoją postać i pięknieje z roku na rok"
malgorzata_s... 23:32, 22 cze 2016

ryska napisał(a)
Wspaniały ogród Małgosiu stworzyłaś a powojniki piękna kropka nad i pozdrawiam

Dzięki Renatko Jaki romantyczny awatarek
malgorzata_s... 23:34, 22 cze 2016

anna_g napisał(a)
Gosiu - Maja może ma może nie ma - różne są te odcinki. Twój ogród zdecydowanie powinien być jeszcze raz pokazany - wiesz jak oni to mówią "odwiedziliśmy ponownie ogród Państwa... po kilku latach, bo usłyszeliśmy że ogród rozwija się szybko i dynamicznie, zmienia swoją postać i pięknieje z roku na rok"

Jeśli by chcieli nie odmówię Wątpię jednak bo wiele osób chce i się zgłasza a ja nie zamierzam a konkursu nie ma
05:27, 23 cze 2016
przyszłam na róże ...nowe róże ...ale czyżby jeszcze te naście sztuk nie pączkowało?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies