Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

yolka 18:07, 03 lis 2016

Za tak kolorową jesienią jak u Ciebie tęsknić można cały rok, niesamowite kolory, klonik przebija wszystko, ale widzę też, że zima zaczyna pokazywać swoje lodowate obliczę, u mnie jeszcze spokój, oby była łagodna. Pozdrawiam
kasiek 18:42, 03 lis 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Faktycznie przymroziło ale jak cuuudnie! Masz ogród piękny o kazdej porze
Katkak 21:35, 03 lis 2016

Matko jedyna Gosiu, aż dech zapiera tak jest cudnie i coraz piękniejsze zdjęcia robisz. Niesamowicie po prostu . Ten nowy klon przecudnie wygląda, przypomnij mi jego nazwę. Buziaki Słoneczko .
Urszulla 11:55, 04 lis 2016

To niezły minusik już był u Ciebie lubię to niedźwiedzie futro z kulami pod klonikiem, mów co chcesz
malgorzata_s... 13:58, 04 lis 2016

Margarete napisał(a)

Chociaż u was w górach to zima ma inny urok

U nas dzis troszke też postraszyło, taki snieg z deszczem przez moment padał...ale tylko przez moment. Jakoś wyjątkowo trudno mi jest w tym roku pogodzic sie z końcem sezonu ogrodowego, tylu jeszcze rzeczy nie zrobiłam w ogrodzie, z odejściem ciepła, lata i słońca...pażdziernik był zimny, ponury i deszczowy i ten brak słońca u mnie chandre jesienna powoduje. Co prawda latam na fitness 2 razy w tygodniu żeby mi sie endorfiny (hormony szczęścia) wydzielały ale kiepsko jakos im idzie....
Pozdrawiam!

U mnie jesień powoduje narastające lenistwo. Mam ochotę tylko na kominek i książkę. Podziwiam więc że na fitnes biegasz
malgorzata_s... 14:00, 04 lis 2016

yolka napisał(a)
Za tak kolorową jesienią jak u Ciebie tęsknić można cały rok, niesamowite kolory, klonik przebija wszystko, ale widzę też, że zima zaczyna pokazywać swoje lodowate obliczę, u mnie jeszcze spokój, oby była łagodna. Pozdrawiam

Jesień w górach to zawsze cudowny spektakl. Szkoda tylko że w tym roku ciepła jesień nie dopisała bo wędrówki w tych kolorach to jest cudowna sprawa
malgorzata_s... 14:01, 04 lis 2016

kasiek napisał(a)

Faktycznie przymroziło ale jak cuuudnie! Masz ogród piękny o kazdej porze

Dzisiaj znowu przymroziło -4 Za to słońce świeci
malgorzata_s... 14:02, 04 lis 2016

Katkak napisał(a)
Matko jedyna Gosiu, aż dech zapiera tak jest cudnie i coraz piękniejsze zdjęcia robisz. Niesamowicie po prostu . Ten nowy klon przecudnie wygląda, przypomnij mi jego nazwę. Buziaki Słoneczko .

Kasiu klon to zwyczajny Rubrum
malgorzata_s... 14:03, 04 lis 2016

Urszulla napisał(a)
To niezły minusik już był u Ciebie lubię to niedźwiedzie futro z kulami pod klonikiem, mów co chcesz

Też lubię futerko
14:09, 04 lis 2016
malgorzata_szewczyk napisał(a)

U mnie jesień powoduje narastające lenistwo. Mam ochotę tylko na kominek i książkę. Podziwiam więc że na fitnes biegasz

nie jesteś sama z tym lenistwem ...ja niby coś robię ...ale to duzy wysiłek ...i robota mnie nie cieszy...wole kocyk kominek ksiazke internety ...cokolwiek ...byle kończyn zbyt nie nadwyrężać

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies