Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Katkak 20:22, 30 lis 2016

Zapomnieć o Tobie??? NEVER . Pokazuj, pokazuj, pokazuj, bom stęskniona
malgorzata_s... 20:29, 30 lis 2016

Margarete napisał(a)
Śnieg w górach....oj to u ciebie musi być pięknie, skoro i u mnie pod wpływem opadów śniegu świat wypiękniał
Ogród w wersji wieczornej obejrzałam, teraz czekam na wersję zimową dzienną.

Jak tam święta daleko? Wianki robiłaś u Kasi z drugą Kasią, to wiem. A wiszą już?

Gosiu ja wianków u Kindzi nie robiłam.jak przyjechałam to Kasia już jeden kończyła więc poobserwowałam mistrza przy pracy Mam wianki zeszłoroczne więc tylko je poprawię
Dom ubieram dopiero w weekend na tydzień przed Świętami Wcześniej ciasteczka piekę ale też jeszcze nie teraz
malgorzata_s... 20:30, 30 lis 2016

Katkak napisał(a)
Zapomnieć o Tobie??? NEVER . Pokazuj, pokazuj, pokazuj, bom stęskniona

Jutro jakieś fotki zrobię
yolka 20:46, 30 lis 2016

Przyszłam zobaczyć czy już u siebie zainstalowałaś wianki a tu zima, piękne zimowe fotki, a śnieg taki biały i czysty, lubie taki
GorAna 20:50, 30 lis 2016

No nareszcie jak zwykle....drzwi się od wątku nie zamykają
Buziaki Ciotuniu
21:00, 30 lis 2016
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jutro jakieś fotki zrobię

myślałam ze fot dużo nawstawiałaś bo taki ruch

po takim długim wypoczynku to aż szokujace ...że fot nie ma

Margarete 22:15, 30 lis 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Gosiu ja wianków u Kindzi nie robiłam.jak przyjechałam to Kasia już jeden kończyła więc poobserwowałam mistrza przy pracy Mam wianki zeszłoroczne więc tylko je poprawię
Dom ubieram dopiero w weekend na tydzień przed Świętami Wcześniej ciasteczka piekę ale też jeszcze nie teraz

Pamiętam te twoje ubiegłoroczne albo nawet sprzed dwóch lat, szczególnie taki z jasnobłękitno-turkusowymi dodatkami. Były ładne.

Ja też jeszcze przygotwań nie zaczęłam, w domu bałagan ale dziś właśnie teraz robi się u mnie domowy pasztet. Robię go dużo, bo wszyscy lubią, część wyślę dzieciom razem z paczką na św.Mikołaja a część zamrożę na święta bo potem nie ma już czasu a po odmrożeniu jest tak samo pyszny.
malgorzata_s... 10:47, 01 gru 2016

yolka napisał(a)
Przyszłam zobaczyć czy już u siebie zainstalowałaś wianki a tu zima, piękne zimowe fotki, a śnieg taki biały i czysty, lubie taki

Dzisiaj śniegu już 30 cm ale mokry i ciężki niestety. Wszystko kładzie. Hortki leżą i trawki i rozchodniki.No ale cóż zima
malgorzata_s... 10:48, 01 gru 2016

GorAna napisał(a)
No nareszcie jak zwykle....drzwi się od wątku nie zamykają
Buziaki Ciotuniu

Buziaki
malgorzata_s... 10:49, 01 gru 2016

eee_taam napisał(a)

myślałam ze fot dużo nawstawiałaś bo taki ruch

po takim długim wypoczynku to aż szokujace ...że fot nie ma

Wszystko cały czas takie samo więc co tu focićTeraz śnieg to pokażę