Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Katkak 07:31, 03 paź 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No wcisnę gdzieś jak to ja Potem czekamy
na wiosnę.

Kto wcisnie jak nie my
lojalna_ 07:52, 03 paź 2017

Świetnie nocą klimacik jest i troche voswietaja zakamarki. Zdolniachy.

W dzień wpasowal się w klimat ogrodu. Jak Wy szybko działacie. Ja jeszcze za kamieniem do gabiona chodzę i nic mi nie pasuje .

07:59, 03 paź 2017
słoneczne fotki ułapałaś ...oby nie ostatnie!!! bo żłe wórzby na ten miesiąc słyszałam ....latarenki zawisły ..będzie klimacik

a cebule to powinno sie sadzic w marcu wraz z wiosennym sprzataniem rabat ...wtedy tyle miejsca jest ze nie tylko setki sie zmieszcza ...ale i tysiaczki

malgorzata_s... 10:39, 03 paź 2017

Katkak napisał(a)

Kto wcisnie jak nie my

Nooo
malgorzata_s... 10:42, 03 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
Świetnie nocą klimacik jest i troche voswietaja zakamarki. Zdolniachy.

W dzień wpasowal się w klimat ogrodu. Jak Wy szybko działacie. Ja jeszcze za kamieniem do gabiona chodzę i nic mi nie pasuje .

Joluś nie znalazłam nigdzie lampek świecących w dół które by mi pasowały formą i nie kosztowały 350 za sztukę. Musiałam coś wymyślić
malgorzata_s... 10:44, 03 paź 2017

eee_taam napisał(a)
słoneczne fotki ułapałaś ...oby nie ostatnie!!! bo żłe wórzby na ten miesiąc słyszałam ....latarenki zawisły ..będzie klimacik

a cebule to powinno sie sadzic w marcu wraz z wiosennym sprzataniem rabat ...wtedy tyle miejsca jest ze nie tylko setki sie zmieszcza ...ale i tysiaczki

Mam nadzieję że jeszcze pogoda dopiszeMasz rację źe w marcu idealnie by się sądziło cebulki ale takich jeszcze nie wytworzyli
Mirka 10:53, 03 paź 2017

To te latarenki według twojego projektu?No no super wyglądają i proszone są nocne fotunie
Gosiu ja na razie mam gdzie dalie przechować .Po przeprowadzce będzie kłopot z przechowaniem
malgorzata_s... 11:08, 03 paź 2017

Mirka napisał(a)
To te latarenki według twojego projektu?No no super wyglądają i proszone są nocne fotunie
Gosiu ja na razie mam gdzie dalie przechować .Po przeprowadzce będzie kłopot z przechowaniem

Nocne fotki są wcześniej
Dorota123 12:18, 03 paź 2017

U Ciebie Gosiu zawsze idealny porządeczek, kanciki jak od linijki. Rabaty pięknie się prezentują, spodobały mi się brzozowe domki bardzo pomysłowe. Czy te lampioniki masz na prąd, czy ze świeczką, bo dopatrzyć się nie mogę.
malgorzata_s... 14:51, 03 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
U Ciebie Gosiu zawsze idealny porządeczek, kanciki jak od linijki. Rabaty pięknie się prezentują, spodobały mi się brzozowe domki bardzo pomysłowe. Czy te lampioniki masz na prąd, czy ze świeczką, bo dopatrzyć się nie mogę.

Dorotko i na świeczkę bo latarenki zwykłe IKEA i na prąd bo lampki ledowe od spodu zamontowane i szeregowo połączone