Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 16:05, 23 gru 2017

yolka napisał(a)
Gratuluję występu, swobody przed kamerą, super wypadliście-oboje

Dzięki
boguslawa_ma... 17:26, 23 gru 2017

Gosiu gratuluje,miło Was było widzieć ,pozdrawiam.
Rumianka 18:00, 23 gru 2017

Z ogromną przyjemnością obejrzałam Wasz ogród "na żywo" Takiej swobody przed kamerami tylko pozazdrościć, a piesio, to urodzony aktor...Wspaniałe Wasze wypowiedzi wskazywały na wielką miłość do ogrodu, w którym nawet śnieg padał na zawołanie, żeby stworzyć iście świąteczną atmosferę...a ozdoby dodawały tej prawdziwej magii... Gratuluję Gosiu.
18:02, 23 gru 2017
z ozdobami u ciebie tez jestem na bieżąco

gratuluje nagrania jeszcze w lecie powinni do was przyjechać bo mieli by co pokazać juz by trzmieliny nie zauważył, prawdę powiedzieć to nie wiedziałam że u ciebie tyle trzmieliny rośnie ale jak ogród pod śniegiem to akurat ona wyszła do wierzchu choc myślałam, że skupienie pójdzie na suche hortki bo masz ich dużo ...a tu trzmielina się lansuje
malgorzata_s... 18:29, 23 gru 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu gratuluje,miło Was było widzieć ,pozdrawiam.

Pozdrawiam Bogusiu
malgorzata_s... 18:31, 23 gru 2017

Rumianka napisał(a)
Z ogromną przyjemnością obejrzałam Wasz ogród "na żywo" Takiej swobody przed kamerami tylko pozazdrościć, a piesio, to urodzony aktor...Wspaniałe Wasze wypowiedzi wskazywały na wielką miłość do ogrodu, w którym nawet śnieg padał na zawołanie, żeby stworzyć iście świąteczną atmosferę...a ozdoby dodawały tej prawdziwej magii... Gratuluję Gosiu.

Bardzo dziękuję Eliso
malgorzata_s... 18:36, 23 gru 2017

eee_taam napisał(a)
z ozdobami u ciebie tez jestem na bieżąco

gratuluje nagrania jeszcze w lecie powinni do was przyjechać bo mieli by co pokazać juz by trzmieliny nie zauważył, prawdę powiedzieć to nie wiedziałam że u ciebie tyle trzmieliny rośnie ale jak ogród pod śniegiem to akurat ona wyszła do wierzchu choc myślałam, że skupienie pójdzie na suche hortki bo masz ich dużo ...a tu trzmielina się lansuje

Justyś pan Marek bardzo lubi łatwe w obsłudze dostępne dla każdego roślinki. Proste tanie lub beznakładowe pomysły. Program nastawiony jest na odbiorcę który sam, małym kosztem tworzy ogród. Dlatego ozdoby były takie proste i dlatego trzmielina tak się spodobała bo można ją użyć jako żywopłot, okrywowo i na pniu i kształtować można
lojalna_ 18:39, 23 gru 2017

Gosiaczku przy chwilka Cię oglądaliśmy całą rodzinka . Piękny ogród piękna Ty dlaczego Krzys bez szalika ?

Super wyoadliscie uwielbiam Wasze pomysły . Myślałam o spotkaniu przed świętami a jutro już Wigilia ale mi czas minął okropnie leci . Buziaki mocne kochamy Was bardzo i tęsknimy.
malgorzata_s... 18:42, 23 gru 2017

lojalna_ napisał(a)
Gosiaczku przy chwilka Cię oglądaliśmy całą rodzinka . Piękny ogród piękna Ty dlaczego Krzys bez szalika ?

Super wyoadliscie uwielbiam Wasze pomysły . Myślałam o spotkaniu przed świętami a jutro już Wigilia ale mi czas minął okropnie leci . Buziaki mocne kochamy Was bardzo i tęsknimy.

Czas leci nieubłaganie ale może jakieś kolędowanie się uda?
Buziaki dla Was my też tęsknimy
lojalna_ 18:45, 23 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Czas leci nieubłaganie ale może jakieś kolędowanie się uda?
Buziaki dla Was my też tęsknimy

Gosiu kurcze ja mam cicha nadzieje ale nie chce zapeszyc. Tak mi się podoba liście super naprawdę. Grzesiu kazał Krzys owi powiedzieć ze kawał ze zrzucenie śniegu na Ciebie mu się nie udał trzeba to naprawić !