Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Monia81 09:00, 23 gru 2017

Oglądaliśmy z eMusiem, gratulacje Cudna z Was para, buźka się na Wasz widok uśmiechała pięknie wszystko wyszło z taką naturalnością, ogród przyozdobiony super i ten śnieg... oj chciałoby się tego śniegu choć troszku na świąteczny czas, ale na to się nie zanosi Raz jeszcze gratulujemy
Wesołych, spokojnych i magicznych świąt spędzonych w gronie najbliższych buziamy
malgorzata_s... 09:07, 23 gru 2017

Ewa777 napisał(a)
Gosieńko, ślicznie u Ciebie Uwielbiam Twojego bzika Wianków zazdroszczę

Widziałam że i Ty wianek piękny zrobiłaś
malgorzata_s... 09:08, 23 gru 2017

Gocha napisał(a)
Gosiu ale piękne dekoracje. Super ten Twój bzik- tworzy cudny nastrój. Buziaki

Dzięki GosiuBuziaki
malgorzata_s... 09:11, 23 gru 2017

kasiek napisał(a)
Gosiaczku i Krzysiu - to było cudowne!!! Az mi łzy pociekły na Wasz widok Wprowadziliście cudowny, ciepły, świąteczny klimat nie tylko do ogrodu ale i do serca. Ogród pod tym śniegiem wyglądał przeuroczo - tak wyobrażam sobie święta. A ogród po zmroku to majstersztyk! Gratulacje Tobie i Krzysiowi za pomysł i wykonanie!

Kasiu też mi się takie święta podobają ale mamy co mamy Może jeszcze w okresie świątecznym coś popruszyDziękujemy za miłe słowa i pochwały.
malgorzata_s... 09:12, 23 gru 2017

ryska napisał(a)
Małosiu gratuluję
Świetnie ogród wypadł w kamerze, jest taki dopracowany
w każdym calu i o każdej porze roku, co udało się pokazać.
Cudowne ozdoby, pomysły i oczywiście Właściciele.
Wszystkiego najlepszego na nadchodzący czas

Renatko dziękuję bardzo
malgorzata_s... 09:14, 23 gru 2017

Kasya napisał(a)
Malgosiu, oglądałam swietnie wypadlas
Jesteś mistrzynią świątecznych dekoracji
Szkoda ze śnieg przykryl ogrod....chociaż do dekoracji pasowało

Kasiu też myślałam że przyjadą jak ogród będzie widoczny ale chcieli właśnie taki świąteczny Buziak
malgorzata_s... 09:19, 23 gru 2017

jolanka napisał(a)
Wspaniale wypadliście w programie
Właśnie obejrzałam z eMem i nie mogłam się powstrzymać aby nie mówić co chwila: a widzisz co Krzysztof zrobił?. Mam nadzieję, ze zrozumiał delikatną sugestię
Cudnie, ze były te przebitki zdjęciowe ogrodu w innych porach roku. Wyobrażam sobie Wasz ogród wieczorem kiedy są włączone wszystkie światła

Wesołych Świąt, Gosiu, dla Ciebie i Twoich bliskich

Delikatną aluzję ??Joluś rewelacyjna jestešWieczorem faktycznie fajnie to wyglądaOgród nie pod pierzynką zawsze możesz osobiście obejrzeć
Dla Was też życzenia wspaniałychm Świąt
Bogdzia 09:26, 23 gru 2017

Oglądałam tydzień temu i dzis równiez, pięknie wypadliście tylko Krzys jakis smutny, czyżby na stałe tak spowazniał? Wolę wesołego.
malgorzata_s... 09:39, 23 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosiaczku i Krzysiu ( dzwoniłam od razu) ale pewnie nie tylko ja i skończyło sie na smsie Jeszcze raz ogromne gratulacje, pięknie , naturalnie, ciepło wypadliście. Zero tremy, kamera Was lubi bardzo, a my jeszcze bardziej Piekny początek dnia i okresu Świątecznego dzięki Wam mamy Uśmiechnęliśmy się do Was na informacje, że trzmielinami obdarowujecie znajomych. Wszystkie na dużym ogrodzie mamy od Was właśnie i wszystkie się przyjęłyBuziaki dla Was ogromne, mam nadzieję na spotkanie w nadchodzącym roku. Rezerwujcie termin jakoś w maju, czerwcu....bo potem się nie dopcham w natłoku spotkań

Kochana moja dzięki i do zobaczenia
malgorzata_s... 09:40, 23 gru 2017

Bogdzia napisał(a)

Oglądałam tydzień temu i dzis równiez, pięknie wypadliście tylko Krzys jakis smutny, czyżby na stałe tak spowazniał? Wolę wesołego.

Krzyś chciał wyjść na poważnego pana domu i ogroduTeż wolę mojego,wesołego