Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rabata przed domem

Rabata przed domem

GRACIELLA 16:11, 12 wrz 2015

Witam Cię Jolka!
Dziękuję za ciepłe przywitanie. Przyznam się,że wczoraj trafiłam na Twoją stronę i pochłonęłam większość , stąd i mój komentarz.
Mówisz, że bez stip i pewnie tak zrobię. Bo wiesz, ja pod wpływem ogrodowiska nakupiłam traw, hortensji, żurawek do końca nie mając ostatecznej wizji- odwrotnie niż u Ciebie pomysł-realizacja
Nie myślałam o wyrzuceniu modrzewia, chociaż żałuję, że nie dałam go na boku rabaty.
Trzmielina na pniu u Ciebie bardzo mi się podoba łącznie z całą rabatą zresztą, muszę nad nią pomyśleć- choć ja mam niestety mały ogród i to w większości obsadzony- korcą mnie zmiany.
PS
Kostkę mamy chyba podobną i dół elewacji również? - to mamy coś wspólnego ze sobą
pozdrawiam
GRACIELLA 16:13, 12 wrz 2015

Acha i nie wiem jak się robi podpis w wątku- proszę o podpowiedź
GRACIELLA 11:29, 13 wrz 2015

Wczoraj rabatka została przekopana i uzupełniona świeżą ziemią.Bez pomocy się nie obeszło. Został modrzew i wrzośce.
GRACIELLA 18:56, 14 wrz 2015

Nie mogę nigdzie dostać rozchodnika okazałego mocno czerwonego ewent. mocno różowego. W ostateczności wezmę z allegro,ale może ktoś widział w okolicy takie kolory? W Hebe jedynie 2 białe były.
GRACIELLA 20:03, 14 wrz 2015

o Widzę, że wczorajsze trudy nie poszły na marne- podpis z wątkiem się pokazuje

W środę przyjdą kulki bukszpanowe i wtedy do roboty.

Marzenaka 22:06, 14 wrz 2015

Witaj. Będę kibicować. Ciekawie się zapowiada.
GRACIELLA 22:06, 15 wrz 2015

Witaj Marzenka!
Dzięki za odwiedziny. U mnie powoli z tą moją rabatą, ale u Ciebie się zmienia, fanie będzie-będę do Ciebie zaglądać.
Pozdrawiam

jolka 07:32, 16 wrz 2015

Ale porządeczek na rabatce Ja widziałam w sobotę ciemno różowy rozchodnik w Parku M, ale jeden i marny. Skąd zamawiałaś kulki bukszpanowe?? Pokaż jak już przyjdą

PS. Kosteczkę mamy 100% podobną Ale dół elewacji chyba Ty masz takie cieniutkie paseczki, a u mnie są 3,5 cm. Ale trochę podobieństwa jest

GRACIELLA 20:40, 16 wrz 2015

Jolka, bukszpany jeszcze nie przyszły . Zamawiałam na allegro- pokażę, jak przyjdą. Mam za to rozchodniki- koleżanka mi wykopała od siebie, co prawda nie takiego mocnego koloru, ale bardzo, bardzo...Jutro zrobię zdjęcie, bo niedawno wróciłam z zebrania w szkole- w końcu rok szkolny się zaczął, a teraz ciemno już.
Miło mi że wpadłaś, tak wogóle.
GRACIELLA 22:32, 12 paź 2015

Nie było mnie przez jakiś czas z różnych powodów, Tak wygląda moja rabata po wrześniowych zmianach

A to widok z okna kuchennego