AlinkaiMariusz
12:21, 15 wrz 2015
Dzień dobry, witam wszystkich Forumowiczów 
Nazywam się Alina i wraz z mężem i prawie 4 letnimi bliźniętami mieszkamy na wsi pod Toruniem.
O ogrodzie i pracy w nim marzyłam od zawsze, lubię pracę w ziemi i się jej nie boję.
Forum podglądam już od dłuższego czasu, ale nigdy nie miałam odwagi się przedstawić.
Chciałabym, samodzielnie stworzyć ogród dla naszej rodziny, wydaje mi się, że mam duże pole do popisu i to dosłownie
, ale małą wiedze na temat tego co mogłoby się w nim znaleźć, dlatego uważam, że to może być bardzo trudne do realizacji.
Lubię prostotę, rośliny zimozielone i kuleczki
Bardzo liczę na Państwa pomoc i propozycje aranżacji.
W najbliższym czasie będę chciała zająć się wypełnieniem miejsc przed domem oraz rondem, na które kompletnie nie mam pomysłu.
Wstawiam też kilka zdjęć, żeby było wiadomo o czym pisze powyżej

Nazywam się Alina i wraz z mężem i prawie 4 letnimi bliźniętami mieszkamy na wsi pod Toruniem.
O ogrodzie i pracy w nim marzyłam od zawsze, lubię pracę w ziemi i się jej nie boję.
Forum podglądam już od dłuższego czasu, ale nigdy nie miałam odwagi się przedstawić.
Chciałabym, samodzielnie stworzyć ogród dla naszej rodziny, wydaje mi się, że mam duże pole do popisu i to dosłownie

Lubię prostotę, rośliny zimozielone i kuleczki

Bardzo liczę na Państwa pomoc i propozycje aranżacji.
W najbliższym czasie będę chciała zająć się wypełnieniem miejsc przed domem oraz rondem, na które kompletnie nie mam pomysłu.
Wstawiam też kilka zdjęć, żeby było wiadomo o czym pisze powyżej