wiesz to chyba bedzie rudbekia Goldsturm, znalazła opisy Małej Mi gdy mi roslinki dawała
dziękuję Bożenko, fajnie że coś Ci sie u mnie podoba..staram się jak mogę, w głowie mnóstwo poysłów i wiem już jak sobie wyobrażam mój ogrod docelowy tylko teraz cierpliwie to realizować chciałabym wszystko na już ale w życiu na szczęście sa jeszcze inne ważne sprawy
do 40-tki będzie busz
powiem Ci że myślalam o tym zeby róże pnace dać i właśnie takie linki zamontować od domu do tych moich słupów ale mi bardzo zalezy żeby mieć widno w domu zimą, zainwestowalismy kupe kasy w 4metrowe okna hs i nie chciałabym stracić efektu...
w głowie powoli roi sie pomysł na altane i ta byłaby już bardziej zasłonięta bo chce ją na wzór placu zabaw czyli konstrukcja stalowa i pionowe listewki, zobaczymy co wymyślimy
Aniu, ale jaki efekt chcesz uzyskać? Osłonić od słońca latem, osłonić się od wzroku sąsiadów, czy może jeszcze coś innego? Bo to chyba podstawa do wyboru roślin.
Jakby miały to być trzmialiny na pniu różnej wysokości, to ja u nas wiosną na targach widziałam różniaste, takie 180 też Ja szukałam trzech jednakowej wysokości, to wzięłam takie gdzieś 150 są szczepione.
magia forum..prosisz o pomoc czy ktoś widział jakąś roślinke w szkołce niech da znać a tu dyskusja sie rozwija czy ja wogóle tą roślinkę potrzebuje i czy oby napewno ona do mnie pasuje
Dominika moje skarpy sa nudne...jest płasko potrzebuje czegoś wyzszego dlatego Danusia zaproponowala mi trzmieliny na pniu bo je poleca i jak widać po jej realizacjach często stosuje.
taras mam od południa i jest gorąco na nim napewno i słonecznie ale od kiedy mamy żagiel jest naprade super, nie potrzebuję dodatkowych wysłon a sąsiedzi..no cóż poza tym że nawet dzień dobry nie mówią, wprowadzają sie do końca września i jesli chodzi o siedzenie na tarasie to zasłoniliśmy się od nich placem zabaw
centralnie za naszym placem zabaw jest ich taras a okno które widzimy jako jedyne nie zaslonięte to jedna z sypialni ich dzieci, bez przesady nie przeszkadza mi
trzmielina na mniu ma nadać dynamiki na skarpach i fajnie gdyby korony byly na wysokosci siedzących na tarasie to by chyba troszkę przytulniej czy ciekawiej było
tak z Renia rozrk. pojęcia nie mam jak to wogole wyglada...w życiu w Skierniewicach nie byłam może ustalmy godzinę spotkania a godzinkę wczesniej zanim dojedziemy na miejsce ustalimy telefonicznie gdzie parkujemy?