Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 21:10, 09 sty 2017

Ania, Iwona, Asia wariatki
Mirella dokładnie ja mam wrażenie ze zamykam okres wczesno-poczatkujący. mam w głowie plan, wizje, czuję co chcę! chce kostki cisowe, kwadraty roślin, duzo traw i róż... nowy watek będzie o realizacji wizji u ciebie to tak jakby jeszcze kolejna faza wtajeniczenia czyli dorastanie ogrodu dosadzanie do istniejącego
AniMa 21:15, 09 sty 2017

Jak tak, to masz pozwoleniei poparcie
anna_t 21:21, 09 sty 2017

poparcie potrzebne najbardziej bez forum miałabym trawnik i tuje a hortensje i róże oglądałabym w gazetach
asiak 21:42, 09 sty 2017

Wiedziałam, że nas pod włos bierzesz
Margarete 21:51, 09 sty 2017

No, !!!
A na tą samotnię w góralskiej chacie....z winem...i w twoim towarzystwie to hmmm....chętnie
Zana 22:11, 09 sty 2017

anna_t napisał(a)
Ania, Iwona, Asia wariatki
Mirella dokładnie ja mam wrażenie ze zamykam okres wczesno-poczatkujący. mam w głowie plan, wizje, czuję co chcę! chce kostki cisowe, kwadraty roślin, duzo traw i róż... nowy watek będzie o realizacji wizji

No to możemy odetchnąć
AniMa 08:22, 10 sty 2017

Ania trąbię pobudkę na L.
12:49, 10 sty 2017
anna_t napisał(a)

staram się planować tak jak mi się podoba ale mam wrazenie ze ten mój minimalizm to tez poprostu brak wiedzy i wyobraźni... sama z siebie bym nie umiała skomponowac rabaty np z 7 gatunków wygladającej jak na pinie..
i coraz częsciej mam wrazenie ze to bedzie tak ze będę zaczynać od małej ilości gatunków a pewnie z czasem popłynę skoro te łączki tak sie do mnie uśmiechają
a kolejne moje przemyslenia to to że minimalizm to również misz-masz ale kontrolowany taki przez siebie poukładany. bredze?

Absolutnie nie bredzisz

Jak sie nie jest pewnych rzeczy pewnych to najlepiej zacząć myślę od mniejszej ilości gatunków,poczekać aż sie rozrosną ,zobaczyc jak się będa prezentowac i potem sobie cos tam dosadzać

O ile ktoś psychicznie to wytrzyma bo na to trzeba duuuużo cierpliwości a nam sie zawsze spieszy do efektów;ja także popełniam ten błąd;brak cierpliwości i chęć szybkich efektów to niestety moje drugie imię
14:19, 10 sty 2017
Aniu,jakie masz doświadczenie z tym ostrokrzewem green czy też golden Gem,który mi poleciłaś,bo Renatka u mnie wspomniała,że jej wymarza?
I że wolno rośnie
anna_t 14:36, 10 sty 2017

nie mam, o nim pisała Ewa Anda. niewiem czy u mnie czy u niej na wątku.
czytałam u Ciebie, każda opinia cenna