Wczoraj przy trzmielinie ćwiczyłam żurawki
Stały tak do wieczora najbardziej odbijała lima ale wieczorem najładniej wyglądała druga od prawej i na nią padł wybór.
W Danusi projektach często przy niebieskich pasmach pojawia się pomarańczowy kolor, a ta żurawka ma pomarańczowe starsze liście Mam nadzieję, że będzie ładnie
No ja od razu jak spojrzałam to ta pomarańczowa mi zagrała fajnie. Ale fajnie wygląda też ta pierwsza od lewej. Ma inną - cytrynową - zieleń. A może oba rodzaje wsadzisz tylko w większej ilości Tą cytrynową np po lewej - rozjaśni ciemne miejsce pod tym krzakiem.
foto nieostre trudno
Jeszcze moje myśli biegły w kierunku "ginger ale"
Aniu melon rósł na rabacie na południowej stronie domu czyli ostra lampa i tyle, był ogromny jak dynia, wszędzie się walały jego odnogi, niczym go nie nawoziłam
Bazgroły widać. Na tej fotce faktycznie lepiej wygląda ta pomarańczowa i z kostrzewą będzie fajnie grała.
Wysyłałaś mi taką żurawkę? To chyba zaginęła mi gdzieś w akcji albo nie pamiętam gdzie ją wsadziłam. Jutro poszukam bo teraz już ciemno i deszcze leje.