Dominika11 - no chyba idzie
rozark - dobrze wiedzieć, ja zawsze na czuja pikowałam a teraz już będę wiedziała
kasja83 - te krokusy to w jednym miejscu na razie ale cudne są

. W zeszłym roku wiosną kupiłam parę krokusów i hiacyntów na próbę, wsadziłam do donicy przed domem ale brzydko to wyglądało, bo powyciągały się i pokładły. Zostawiłam żeby liście wyschły i postanowiłam dać do ogrody, no a jak cebulki już wyciągnęłam to dookoła było dużo takich malutkich cebulek, porozdzielałam je i wszystkie zakopałam ale nie specjalnie wierzyłam że i te maluchy mi będą kwitły - no i zachwycona jestem
Olga80 - stipę to ja bardzo lubię pikować ona mi zawsze dobrze idzie, dla mnie najgorsza zaraza to lobelia, co roku sobie obiecuje że to już ostatni raz - no i w tym roku nie siałam - ale synek sobie wysiał i dziś wywalił pojemniczek, no to żeby resztki ratować musiałam się za nią wziąć.
Amelia_b - ruszyły z kopyta

, to przez te ostatnie dwa dni bo słoneczko było. Nawet mi nic nie pisz o śniegu, nie będę nawet wyglądała, wiosna ma być i już

.
AnnaCh - dzięki

Oczka mi się zamykają, za długo ostatnio siedzę wieczorami i sobie zaległości w spaniu narobiłam. Nie dam rady dziś dłużej. Dobrej nocki, żeby Wam się dywany krokusów przyśniły

.