Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam ! » Edycja postu

To tu- to tam- łopatkę mam !

Gruszka_na_w... 17:49, 19 sty 2019

Rench napisał(a)
Jejku,u Ciebie przedwiośnie

Jeszcze nie, ale wierzba, krokusy i żonkile w gotowości już są.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
jolanka 18:19, 19 sty 2019

Przyznaję, że zima to nie jest moja ulubiona pora roku ale widoki pokazuje piękne. Zaciekawiłas mnie oznakami wiosny, jutro muszę w takim razie tez poszukać
Brzozowadzie... 18:56, 19 sty 2019

Cześć Haniu. Umilkłaś W oczekiwaniu na wiosnę, mniemam? Ciepłe pozdrowienia przesyłam.
Gruszka_na_w... 19:03, 19 sty 2019

jolanka napisał(a)
Przyznaję, że zima to nie jest moja ulubiona pora roku ale widoki pokazuje piękne. Zaciekawiłas mnie oznakami wiosny, jutro muszę w takim razie tez poszukać

Jutro też ma być pięknie. Warto chwytać promyki słońca. Tak długo ich nie było widać.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 19:05, 19 sty 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Haniu. Umilkłaś W oczekiwaniu na wiosnę, mniemam? Ciepłe pozdrowienia przesyłam.

Biurokracja mnie dopadła, ale dzisiaj żal było siedzieć w domu. Podziałałam ogrodowo.

Brzozowadzie... 19:10, 19 sty 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Biurokracja mnie dopadła, ale dzisiaj żal było siedzieć w domu. Podziałałam ogrodowo.

Osłabiasz mnie tymi działaniami ogrodowymi w styczniu. Ja dziś wyszłam wyrzucić choinkę na ognisko i przy okazji opatuliłam ogrodówki uciętymi gałązkami świerkowymi przed nadchodzącym mrozami. I uciekłam do domu. Brrr...
Gruszka_na_w... 19:20, 19 sty 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Osłabiasz mnie tymi działaniami ogrodowymi w styczniu. Ja dziś wyszłam wyrzucić choinkę na ognisko i przy okazji opatuliłam ogrodówki uciętymi gałązkami świerkowymi przed nadchodzącym mrozami. I uciekłam do domu. Brrr...

Na poprzedniej stronie są fotki z dzisiejszego dnia. Zobacz na kolor nieba. Cudnie było. Nałykałam się witaminy D i od razu energii mi przybyło.
Monia81 19:26, 19 sty 2019

U nas też dzisiaj było pięknie i też oddałam się pracom malarskim, drzewka owocowe pomalowane, pięknie się prezentują w takim odzianiu pozdrawiam ciepło bo kolejna noc mroźna się szykuje...
Wendy79 20:11, 19 sty 2019

Nie działałam ogrodowo, ale zaserwowałam sobie dłuuugi spacer. Ach, jak ja tęskniłam za słońcem
Brzozowadzie... 20:29, 19 sty 2019

Oj, coś mi nie odpaliły się te Twoje piękne obrazki. Dopiero teraz. Rzeczywiście, aurę miałaś sprzyjającą